Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φάμελλος: Απολογισμό κι όχι εξαγγελίες θα κάνει ο Τσίπρας στη ΔΕΘ

Φάμελλος: Απολογισμό κι όχι εξαγγελίες θα κάνει ο Τσίπρας στη ΔΕΘ

Στα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει κάτι διαφορετικό να πει απ΄ό,τι στο παρελθόν, καθώς θα κάνει απολογισμό πεπραγμένων, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος.

Στα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει κάτι διαφορετικό να πει απ΄ό,τι στο παρελθόν, καθώς θα κάνει απολογισμό πεπραγμένων, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο».

Ειδικότερα για τη Θεσσαλονίκη, σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός, «όπου στο παρελθόν είχαν καταντήσει «ανέκδοτα» ζητήματα όπως το μετρό, οι σήραγγες των Τεμπών και ο ΟΑΣΘ, ο πρωθυπουργός έχει τη δυνατότητα να πει φέτος πως αυτή τη φορά όλα προχωράνε σωστά».

Όπως υπογράμμισε, η διάνοιξη των σηράγγων του μετρό έχει ολοκληρωθεί, η Θεσσαλονίκη «έχει πλέον έναν δημόσιο ΟΑΣΘ και νέα επιχείρηση που θα σχεδιάσει τη λειτουργία και του ΟΑΣΘ και του μετρό», στα Τέμπη «περνάμε πλέον από σήραγγες», «έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία του λιμανιού» και «πολλά άλλα γίνονται και δεν εξαγγέλλονται απλώς».

«Κάποια στιγμή, αυτή η συζήτηση για το τι θα εξαγγείλει και τι θα δώσει ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη είχε αρχίσει να ενοχλεί τους Θεσσαλονικείς γιατί μας περνούσαν για ιθαγενείς και μας έφερναν χάντρες και καθρεφτάκια μιας και πολλές φορές είχαμε γίνει μάρτυρες εξαγγελιών που ποτέ δεν είχαν υλοποιηθεί για την πόλη μας» σημείωσε ο κ. Φάμελλος.

«Ο πρωθυπουργός, τη φετινή χρονιά, έχει κάτι διαφορετικό να πει στη Θεσσαλονίκη. Έχει την ευκαιρία να κάνει απολογισμό, κάτι που δεν έκανε ποτέ κανείς έως τώρα» τόνισε, ενώ απάντησε και στον γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη για την περσινή παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, λέγοντας:

«Ξέρουμε ποιες είναι οι ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων, αυτοί χρεοκόπησαν τη χώρα, και δεν τη χρεοκόπησαν απλώς με τον υπέρογκο δανεισμό αλλά άσκησαν και μία ανήθικη πολιτική, η οποία δεν βοηθούσε τους Έλληνες, αλλά βοηθούσε τους λίγους και υπέφεραν οι πολλοί».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024