Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έφτασε ο Ελ Καντουρί, «αντίο» ΠΑΟΚ σε Κλάους

Έφτασε ο Ελ Καντουρί, «αντίο» ΠΑΟΚ σε Κλάους

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Ο Μαρονικός επιθετικός έφτασε μέσω Μιλάνου στην Ελλάδα όπου τον υποδέχθηκε ο τεχνικός διευθυντής Λούμπος Μίχελ. Εν τω μεταξύ, η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αποχαιρετάει τον Κλάους Αθανασιάδη.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μαρονικός επιθετικός έφτασε μέσω Μιλάνου στην Ελλάδα όπου τον υποδέχθηκε ο τεχνικός διευθυντής Λούμπος Μίχελ.

Ο Ελ Καντουρί απέφυγε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν και αφού χαιρέτησε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που τον αποθέωσαν, οδηγήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αποχαιρέτησε τον Κλάους

Εν τω μεταξύ, ο ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή του αποχαιρέτησε τον Κλάους Αθανασιάδη που συνεχίζει την καριέρα του στην Μακάμπι Χάιφα:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Στέφανου Αθανασιάδη στη Μακάμπι Χάιφα. Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος με τον σύλλογο να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς της τον Κλάουςγια την ιστορικής σημασίας προσφορά του στην ομάδα που υπηρέτησε από κάθε πόστο τα τελευταία 20 χρόνια και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της σπουδαίας καριέρας του».

Η αποστολή για την Έστερσουντ

Με 20 παίκτες ταξιδεύει για την Σουηδία ο ΠΑΟΚ όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Εστερσουντ με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ προκειμένου από τη μία να δουλέψουν την αμυντική λειτουργία κι από την άλλη την ανάπτυξη.

Ο Δημήτρης Πέλκας επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το οστικό οίδημα που υπέστη από χτύπημα στο πρώτο ματς με τους Σουηδούς και βρίσκεται στη διάθεση του Λουτσέσκου. Στη δράση είναι έτοιμος να γυρίσει κι ο Ντοριάν Λεβέκ , ο οποίος ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του, ωστόσο έμεινε εκτός αποστολής διότι έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Οι 20 παίκτες που θα ταξιδέψουν για τη Σουηδία είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Λέοβατς, Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Ενρίκε, Λημνιός, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Στο Έστερσουντ ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 20:15 ώρα Ελλάδας, ενώ νωρίτερα, στις 19:45 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου .

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024