Και επισήμως στα «χέρια» του Ιβάν Σαββίδη το Epsilon TV
Σε πλήρη ισχύ τέθηκε από χθες, Δευτέρα 21 Αυγούστου, η από την 11η Αυγούστου συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού «EPSILON TV» στην εταιρεία «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD», συμφερόντων Σαββίδη, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας.
Σε πλήρη ισχύ τέθηκε από χθες, Δευτέρα 21 Αυγούστου, η από την 11η Αυγούστου συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού «EPSILON TV» στην εταιρεία «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD», όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας.
Όπως αναφέρεται, επίσης, στη σχετική ανακοίνωση, «με την καθοριστική συμβολή αναγνωρισμένων και εξειδικευμένων συμβούλων διεθνούς βεληνεκούς, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ανανεωμένου τηλεοπτικού προγράμματος, το οποίο θα βγει στον αέρα την 1η Ιανουαρίου 2018».
Στην ανακοίνωση αναφέρεται, ακόμη, ότι «κατ’ εφαρμογή του άρθρου 5 / του νόμου 3592 μεταβιβάζονται όλες οι μετοχές της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε, που έχει στη διάθεσή της η εταιρεία DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD, σε άλλη εταιρεία».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα