ΝΔ: Η κυβέρνηση είναι εχθρός της ιδιωτικής πρωτοβουλίας
«Η κυβέρνηση Τσίπρα διαψεύδει διαρκώς με τις πράξεις της ότι είναι δήθεν
φιλική στις επενδύσεις, όπως εσχάτως δηλώνει. Στην πραγματικότητα είναι
εχθρός της ιδιωτικής πρωτοβουλίας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.
«Η κυβέρνηση Τσίπρα διαψεύδει διαρκώς με τις πράξεις της ότι είναι δήθεν φιλική στις επενδύσεις, όπως εσχάτως δηλώνει. Στην πραγματικότητα είναι εχθρός της ιδιωτικής πρωτοβουλίας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέει πως η κυβέρνηση συνεχίζει να υψώνει εμπόδια στην επένδυση στις Σκουριές, την οποία βάζει σε κίνδυνο με σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στην απασχόληση 1.200 εργαζομένων.
«Οι δουλειές και η ανάπτυξη γι’ αυτούς δεν έχουν νόημα, μπροστά στις παρωχημένες ιδεοληψίες τους που κρατάνε την οικονομία αιχμάλωτη. Γι’ αυτό είναι ανίκανοι να βγάλουν τη χώρα από την κρίση», συμπληρώνει η ΝΔ.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).