Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελεύθερος με εγγύηση 300.000 ευρώ ο Ανχελ Μαρία Βιγιάρ

Ελεύθερος με εγγύηση 300.000 ευρώ ο Ανχελ Μαρία Βιγιάρ

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας όρισε εγγύηση 300.000 ευρώ στον μέχρι πρόσφατα πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Ανχελ Μαρία Βιγιάρ, ο οποίος συνελήφθη στις 18 Ιουλίου κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατάχρηση και πλαστογραφία. Το Δικαστήριο τροποποίησε την αρχική απόφαση, που ήταν να παραμείνει κρατούμενος ο 67χρονος παράγοντας, και του δίνει τη δυνατότητα να μείνει ελεύθερος μέχρι τη δίκη, εφόσον καταβάλλει την εγγύηση. Επίσης, στον Βιγιάρ επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση να παρουσιάζεται κάθε εβδομάδα στις αρχές.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας όρισε εγγύηση 300.000 ευρώ στον μέχρι πρόσφατα πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Ανχελ Μαρία Βιγιάρ, ο οποίος συνελήφθη στις 18 Ιουλίου κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατάχρηση και πλαστογραφία.

Το Δικαστήριο τροποποίησε την αρχική απόφαση, που ήταν να παραμείνει κρατούμενος ο 67χρονος παράγοντας, και του δίνει τη δυνατότητα να μείνει ελεύθερος μέχρι τη δίκη, εφόσον καταβάλλει την εγγύηση.

Επίσης, στον Βιγιάρ επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση να παρουσιάζεται κάθε εβδομάδα στις αρχές.

Ο Βιγιάρ, ο οποίος αρνείται όλες τις κατηγορίες που του προσάπτονται, υποχρεώθηκε μετά τη σύλληψή του να παραιτηθεί από την ηγεσία της ομοσπονδίας, της οποίας ήταν επικεφαλής επί 29 χρόνια.

Παραιτήθηκε επίσης από αντιπρόεδρος και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA, καθώς και από τις θέσεις που διατηρούσε στην UEFA.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024