Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ερμηνεύτρια που θα ανοίξει τη συναυλία του Tom Odell στην Αθήνα

Η ερμηνεύτρια που θα ανοίξει τη συναυλία του Tom Odell στην Αθήνα

...

Είναι μόλις 26 ετών και ήδη μετρά δυο ολοκληρωμένα άλμπουμ, εκατομμύρια πωλήσεις και views των τραγουδιών του, υποψηφιότητες και βραβεύσεις σε σημαντικούς μουσικούς θεσμούς, sold out συναυλίες, εμφανίσεις σε μεγάλα festival, όπως το Glastonbury κ.α.

Τον ακούσαμε πρώτη φορά πριν πέντε χρόνια, το 2012, όταν κυκλοφόρησε το EP «Another Love» (150.000.000 views στο youtube), ενώ και με το πρώτο του άλμπουμ, «Long Way Down», αλλά και το δεύτερο, «Wrong Crowd», ο Tom Odell έχει καταφέρει να βρίσκεται συνεχώς στην κορυφή.

Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής καλοκαιρινής του περιοδείας, ο νεαρός ταλαντούχος καλλιτέχνης, θα βρεθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας για μια συναυλία στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017.

Τη συναυλία θα ανοίξει η Ειρήνη Σκυλακάκη.

Η Ειρήνη Σκυλακάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Σε ηλικία δεκατριών ετών απέκτησε την πρώτη της κιθάρα και από τότε δεν έχει σταματήσει να γράφει στίχους και να συνθέτει τη δική της μουσική. Κυκλοφόρησε τον πρώτο αγγλόφωνο δίσκο της «Wrong Direction» τον Σεπτέμβριο του 2012, με ενορχηστρώσεις και παραγωγή Ευριπίδη Ζεμενίδη. Το πρώτο της single «In the Light» ήταν η επίσημη επιλογή του Cosmote Jumping Fish για το φθινόπωρο του 2012, ενώ συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Αν» και στην βραβευμένη διαφήμιση του νερού Ζαγόρι «Το καλό το έχουμε μέσα μας».

Το καλοκαίρι του 2013, η Ειρήνη εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ του Εν Λευκώ, το Rockwave αλλά και στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Παρουσίασε τη δεύτερή της δουλειά, τον δίσκο «Before Dawn» το Σεπτέμβριο του 2014 ο οποίος επελέγη από την Athens Voice ως δίσκος της χρονιάς. Ακολούθησαν συναυλίες στο Fuzz, στην ταράτσα του gazARTE και στον Ιανό και τον Σεπτέμβριο του 2015 η Ειρήνη επέστρεψε στο Λονδίνο για να κυνηγήσει το όνειρο της και εκτός Ελλάδας και να ηχογραφήσει τον τρίτο της δίσκο. Εκεί γνώρισε τον Danton Supple, παραγωγό μεταξύ άλλων του Χ&Υ των Coldplay, ο οποίος ανέλαβε να κάνει την παραγωγή του τρίτου της δίσκου, «Matterless» ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2017.


  • Λίγα λόγια για τον Tom Odell

Ξεκίνησε να γράφει μουσική στα 13, ντρεπόταν για αυτό και του πήρε χρόνο να το αποδεχθεί. Τον «ανακάλυψε» η Lilly Alen και τον έβαλε να υπογράψει στην εταιρία της εν μια νυκτί, σχολιάζοντας πως ανακάλυψε το «αντίπαλο δέος της Adele» και ότι η ενέργεια του πάνω στη σκηνή της θυμίζει τον David Bowie, κριτικοί και κοινό τον λατρεύουν – ακόμα και οι Rolling Stones τον κάλεσαν να ανοίξει τη συναυλία τους στο Hyde Park.

Αυτό το αγόρι που μεγάλωσε με τα τραγούδια του Elton John, αγαπά τον κινηματογράφο, φτιάχνει ιστορίες μέσα στο κεφάλι του, ταξιδεύει στον κόσμο, λατρεύει τις big bands και τον Gershwin, oμολογεί ότι πάσχει από σύνδρομο αδυναμίας δέσμευσης και δηλώνει ότι αντλεί την έμπνευση του από τις προσωπικές του σχέσεις και τη μοναχικότητα.

Το Φλεβάρη του 2013 έγινε ο πρώτος άνδρας καλλιτέχνης που κέρδισε το BRITs’ Critics’ Choice Award – βραβείο που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν κερδίσει μόνο γυναίκες, μεταξύ αυτών η Adele και η Florence and the Machine.

Στις επιρροές του βάζει τους David Bowie, Jeff Buckley, Bob Dylan, Arthur Russell, Leonard Cohen, Leon Russell, Billy Joel, Randy Newman, Tom Waits, Rodríguez και Bruce Springsteen και δηλώνει οπαδός των Arcade Fire, Adele, James Blake, Cat Power, Blur, Beach House, Radiohead, Coldplay και Ben Folds.

Τιμές εισιτηρίων

Τα εισιτήρια στην τιμή των 23 ευρώ θα είναι διαθέσιμα έως και τη Δευτέρα 31 Ιουλίου (early bird)
Στη συνέχεια η τιμή προπώλησης θα διαμορφωθεί στα 26 ευρώ
Στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα είναι 29 ευρώ
Διατίθεται και περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων καθημένων στην τιμή των 33 ευρώ

Σημεία Προπώλησης
viva.gr, στο τηλέφωνο 11876, μέσω vivawallet & σε όλα τα καταστήματα Seven Spots, Relaod, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, viva kiosk στο Σύνταγμα

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024