Η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (RFEF) ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Χουάν Λουίς Λαρέα αναλαμβάνει προσωρινά καθήκοντα προέδρου, αφού ο Άνχελ Μαρία Βιγιάρ τέθηκε σε αργία για ένα χρόνο, ύστερα από τη σύλληψή του στο πλαίσιο έρευνας για διαφθορά. Το αίτημα του Βιγιάρ να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση απορρίφθηκε και οι αρμόδιες αθλητικές αρχές της Ισπανίας έλαβαν χθες βράδυ την απόφαση να τον θέσουν σε αργία, με τον 71χρονο Λαρέα, μέχρι πρότινος ταμία της ομοσπονδίας, να παίρνει τη θέση του. «Περνάμε δύσκολες στιγμές, αλλά αυτό δεν θα σταματήσει το ισπανικό ποδόσφαιρο από το να προχωρήσει μπροστά» είπε ο Λαρέα στην διάρκεια γενικής συνέλευσης της RFEF. Ο Βιγιάρ, πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας για 29 χρόνια, αρνείται τις κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, υπεξαίρεση και πλαστογραφία.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Σέτζιο Σκαριόλο μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι της Ρεάλ με τον Ολυμπιακό και εξήγησε πως δικαιωματικά αυτή τη στιγμή είναι η κορυφαία ομάδα της Euroleague.
Ο Παναθηναϊκός ούτε την 3η θέση διεκδίκησε με ένταση στην Τούμπα, ούτε προετοιμάζει τις δύο πιο ακριβές μεταγραφές του για την επόμενη σεζόν. Μία αμφίσιμη διαχείριση από τον Ράφα Μπενίτεθ.