Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Νεϊμάρ ζήτησε από την Μπαρτσελόνα να φύγει για την Παρί

Ο Νεϊμάρ ζήτησε από την Μπαρτσελόνα να φύγει για την Παρί

Ετοιμος είναι ο «σεισμός» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς ο Νεϊμάρ ανακοίνωσε και στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, την πρόθεση του να συνεχίσει την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ετοιμος είναι ο «σεισμός» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς ο Νεϊμάρ ανακοίνωσε και στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, την πρόθεση του να συνεχίσει την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η συνάντηση του Βραζιλιάνου σταρ, τα ξημερώματα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στη φιλική νίκη κόντρα στη Γιουβεντους (2-1) στο Ορλάντο, με τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», Ζόσεπ Μαρία Μπερτομέου δεν φαίνεται να απέδωσε καρπούς, με τον διεθνή άσο να εκφράζει, επίσημα για πρώτη φορά, την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «AS», η 15λεπτη συνάντηση του Νεϊμάρ με τον πρόεδρο του συλλόγου, Ζόσεπ Μαρία Μπερτομέου δεν τελεσφόρησε, με τον 25χρονο άσο να καθιστά σαφή την επιθυμία του να μετεγγραφεί στην Παρί Σεν Ζερμέν, με την οποία μάλιστα έχει έρθει σε συμφωνία.

Τα ΜΜΕ επιμένουν πως τις επόμενες ημέρες η γαλλική ομάδα θα καλύψει τη ρήτρα ύψους 222 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ προκειμένου να τον αποκτήσει από την Μπαρτσελόνα! Ο πατέρας του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ φέρεται να ταξιδεύει ξανά αύριο στο Παρίσι, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεγάλη αυτή μεταγραφή.

Η Παρί προτείνει στον Νεϊμάρ μυθικό συμβόλαιο, ύψους 30 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων, ενώ του δίνει και 100 εκατ. ευρώ, ως μπόνους υπογραφής! Ο 25χρονος επιθετικός, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, εμφανίζεται αποφασισμένος για τη μεταγραφή του, αφού θέλει να ξεφύγει από τη «σκιά» του Λιονέλ Μέσι και να γίνει ο ίδιος ο απόλυτος σταρ σε μια ομάδα.

Ο Νεϊμάρ ανήκει απ’ το 2013 στην ισπανική ομάδα και έχει 105 γκολ και 80 ασίστ σε 186 συμμετοχές. Σε περίπτωση που η μεταγραφή ολοκληρωθεί, τότε ο Νεϊμάρ θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Πολ Πογκμπά των 110 εκατ. ευρώ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024