Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χειρουργήθηκε ο Μπάρκας, εξελίξεις για το γήπεδο

Χειρουργήθηκε ο Μπάρκας, εξελίξεις για το γήπεδο

Η τύχη γύρισε την πλάτη στον Βασίλη Μπάρκα. Ο 23χρονος τερματοφύλακας της ΑΕΚ υπέστη εξάρθρημα αντίχειρα στο δεξί του χέρι στην τελευταία φάση του οικογενειακού διπλού της προπόνησης της Πέμπτης και την Πρασκευή υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Εν τω μεταξύ, η περιφέρεια Αττικής κατέθεσε στον Δήμο τη ΜΠΕ για την υπογειοποίηση των δρόμων μπροστά από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Μέσα στο άμεσο προσεχές διάστημα, η δημοτική αρχή καλείται να καταθέσει τη γνωμοδότησή της, που θα έχει ωστόσο συμβουλευτικό χαρακτήρα.

Η τύχη γύρισε την πλάτη στον Βασίλη Μπάρκα. Ο 23χρονος τερματοφύλακας της ΑΕΚ υπέστη εξάρθρημα αντίχειρα στο δεξί του χέρι στην τελευταία φάση του οικογενειακού διπλού της προπόνησης της Πέμπτης και την Πρασκευή υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ο Βασίλης Μπάρκας υποβλήθηκε σήμερα το πρωί με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση κατάγματος-εξαρθρήματος αντίχειρα δεξιού χεριού στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τον ορθοπεδικό άκρας χειρός, Παναγιώτη Γιαννακόπουλο. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ είχε τραυματιστεί στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας. Θερμές ευχές στο Βασίλη για ταχεία ανάρρωση από όλη την κιτρινόμαυρη οικογένεια!»

Στο Δήμο η ΜΠΕ για την υπογειοποίηση

Η περιφέρεια Αττικής κατέθεσε στον Δήμο τη ΜΠΕ για την υπογειοποίηση των δρόμων μπροστά από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Μέσα στο άμεσο προσεχές διάστημα, η δημοτική αρχή καλείται να καταθέσει τη γνωμοδότησή της, που θα έχει ωστόσο συμβουλευτικό χαρακτήρα.

Η ανακοίνωση για ΜΠΕ της Περιφέρειας Αττικής στο Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος

«Έχοντας υπόψη τις διατάξεις της με αρ. οικ.1649/45/14 ΚΥΑ Υπουργών Εσωτερικών- ΠΕΚΑ (ΦΕΚ45/Β/2014) ανακοινώνεται ότι:

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής διαβιβάστηκε από τη Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής με το με αρ. πρωτ. 54407/3024/17 έγγραφο η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ), με:

Α) τίτλο έργου: «Ταπείνωση και κάλυψη τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια» υποκατηγορία Α2, ομάδα 1η, α/α: 16 ( Ομάδα και κατηγορία κατά ΟΜΟΕ ΛΚΟΔ – ΓΙΙΙ)

Β) θέση έργου: Φωκών και Πατριάρχου Κωνσταντίνου στο Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, της Περιφερειακής Ενότητας Κ.Τ. Αθηνών, της Περιφέρειας Αττικής.

Γ) φορέα έργου: Περιφέρεια Αττικής-Γεν. Διεύθυνση Αναπτ. Προγραμματισμού & Υποδομών- Δ/νση Οδικών Έργων (Δ9) – Τμ. Δ΄

Δ) αρμόδια για το έργο περιβαλλοντική αρχή τη Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής

Ε) αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής, στην οποία καλείται το κοινό να ενημερωθεί και το ενδιαφερόμενο κοινό να εκφράσει τις απόψεις του επί του περιεχομένου του φακέλου της Μελέτης, τη Δ/νση Περιβάλλοντος (Πολυτεχνείου 4, Αθήνα, υποδοχή κοινού: Δευτέρα- Παρασκευή, 9:00-15:00, τηλ.: 210-6984302)

ΣΤ) ημερομηνία έναρξης και λήξης δημόσιας διαβούλευσης: 17/07/17- 04/09/17

Ζ) ημερομηνίες έναρξης και λήξης προθεσμίας για κατάθεση απόψεων ενδιαφερομένου κοινού: 17/07/17- 21/08/17 στη Δ/νση Περιβάλλοντος Περιφέρειας Αττικής και 22/08/17- 04/09/17 στη Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής (Μεσογείων 239 και Παρίτση, Ν. Ψυχικό).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024