Ατυχία στην ΑΕΚ με Μπάρκα και η λίστα για τα ματς με ΤΣΣΚΑ
Η τύχη γύρισε την πλάτη στον Βασίλη Μπάρκα. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ υπέστη εξάρθρημα αντίχειρα στο δεξί του χέρι στην τελευταία φάση του οικογενειακού διπλού της απογευματινής προπόνησης. Ο Μπάρκας, όπου είχε δηλωθεί για τους αγώνες με την ΤΣΣΚΑ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 3 μήνες, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Από εκεί και πέρα οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο φιλικό με τη Γάνδη έκαναν αποθεραπεία.
Η τύχη γύρισε την πλάτη στον Βασίλη Μπάρκα. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ υπέστη εξάρθρημα αντίχειρα στο δεξί του χέρι στην τελευταία φάση του οικογενειακού διπλού της απογευματινής προπόνησης.
Ο Μπάρκας, όπου είχε δηλωθεί για τους αγώνες με την ΤΣΣΚΑ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 3 μήνες, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.
Από εκεί και πέρα οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο φιλικό με τη Γάνδη έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, πλην των Τάσου Μπακασέτα και Βασίλη Λαμπρόπουλου που συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.
Τους ποδοσφαιριστές που θα είναι στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για τους αγώνες με την ΤΣΣΚΑ δήλωσε η ΑΕΚ. Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του 25 ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων είναι οι Κώστας Γαλανόπουλος και Ανταμ Τζνετόπουλος ως «club trained» και οι Ανδρέας Βλαχομήτρος και Γιώργος Γιανούτσος, που δηλώθηκαν στη β’ λίστα.
Όπως αναμενόταν εκτός έμειναν οι τραυματίες Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας και οι Μεληκιώτης, Μανωλάς, Ντίντακ, ενώ πλέον μαζί τους θα βρίσκεται και ο άτυχος Μπάρκας.
Αναλυτικά οι παίκτες που δήλωσε η ΑΕΚ:
Τερματοφύλακες: Ανέστης, Μπάρκας (πιθανότατα θα αντικατασταθεί λόγω του τραυματισμού του), Τσιντώτας
Αμυντικοί: Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Τσόσιτς, Βινίσιους, Τσιγκρίνσκι, Γιανούτσος, Τζανετόπουλος
Μέσοι: Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Κλωναρίδης, Γαλανόπουλος, Ροντρίγκες, Τρίστασον, Βλαχομήτρος
Επιθετικοί: Αλμέιδα, Λιβάια, Γιακουμάκης
«Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί του Ολυμπιακού»
Στο μεταξύ, εκδικάστηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η καταγγελία του Ολυμπιακού εναντίον της ΑΕΚ και του Βασίλη Δημητριάδη, για τον αγώνα ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ.
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν υποστηρίξει ότι υπήρξε είσοδος ατόμων χωρίς διαπίστευση πέριξ του αγωνιστικού χώρου και στα αποδυτήρια, με ευθύνη του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης.
Η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από τη δικηγόρο Έλλη Ρίζου και τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Μηνά Λυσάνδρου. Η υπερασπιστική γραμμή της χαρακτήρισε αβάσιμες τις αιτιάσεις του Ολυμπιακού, με επίκληση στο φύλλο αγώνα όπου δεν αναφέρθηκε κάτι σχετικό με τις καταγγελίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα δεδομένα για τον Νέντοβιτς – Ο Τεόντοσιτς, ο Ερυθρός Αστέρας και η απόφαση για το μέλλον του
- Η Ατλάντα στο… πόδι για την Αργεντινή: Χιλιάδες οπαδοί στους δρόμους πριν τον ημιτελικό με την Αγγλία (vid)
- «Ο ΛεΜπρόν θέλει το πρωτάθλημα, δεν τον απασχολούν τα λεφτά»
- Ντε Λα Φουέντε: «Αντιμετωπίσαμε μία από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο, αλλά αυτοί αντιμετώπισαν την καλύτερη ομάδα στον κόσμο»
- Ο Ινφαντίνο συζητεί με τον Τραμπ και για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων 2029!
- Ισπανία: Αποθέωση από τον ισπανικό Τύπο για τη μεγάλη πρόκριση, έντονη κριτική από τους Γάλλους (pics)
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Θρυλική κόντρα Αγγλίας-Αργεντινής για ένα εισιτήριο του τελικού (vids)
- Το κοντράστ των συναισθημάτων: Η απόλυτη ευτυχία για τους Ισπανούς, απογοήτευση για τους Γάλλους (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442