Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα, Πέμπτη και για τέσσερις ημέρες στον κόμβο Ακράτας, του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Πατρών.
Ειδικότερα, από σήμερα, Πέμπτη, έως και την Κυριακή, θα αποκλειστούν οι κλάδοι εξόδου της κατεύθυνσης από Πάτρα και εισόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα του κόμβου Ακράτας, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εξυπηρετείται από τους γειτονικούς κόμβους Καλαβρύτων, Δερβενίου και της παλαιάς εθνικής οδού, Κορίνθου – Πατρών.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).