
Θέμα ημερών η παράδοση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς
Ζήτημα ημερών θεωρείται η μεταβίβαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς της Ferrovie Dello Stato και η καταβολή του τιμήματος των 45 εκατ. ευρώ. Προ ημερών το ΤΑΙΠΕΔ έλαβε την απάντηση της ιταλικής Ferrovie αναφορικά με μια σειρά από εκκρεμότητες σχετικά με τη σύμβαση πώλησης του 100% της ελληνικής επιχείρησης και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση μπορεί να κλείσει ακόμη και την επόμενη εβδομάδα.
Ζήτημα ημερών θεωρείται η μεταβίβαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς της Ferrovie Dello Stato και η καταβολή του τιμήματος των 45 εκατ. ευρώ.
Προ ημερών το ΤΑΙΠΕΔ έλαβε την απάντηση της ιταλικής Ferrovie αναφορικά με μια σειρά από εκκρεμότητες σχετικά με τη σύμβαση πώλησης του 100% της ελληνικής επιχείρησης και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση μπορεί να κλείσει ακόμη και την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με Τα Νέα.
Εκκρεμεί η υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) από τους υπουργούς Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη, σχετικά με τις υποχρεώσεις δημόσιας υπηρεσίας.
Δηλαδή την αποζημίωση για την παροχή από την εταιρεία υπηρεσιών στη λεγόμενη «άγονη γραμμή» που δεν θα ξεπερνά ετησίως τα 50 εκατ. ευρώ.
*Περισσότερα στην έντυπη έκδοση των Νέων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ο Ρανιέρι αναλαμβάνει πόστο στην Εθνική Ιταλίας»
- Ιαπωνία: Εικόνες «αποκάλυψης» από τον σεισμό στην Ιαπωνία – Φόβοι για πολλούς νεκρούς – Σε επιφυλακή για μετασεισμούς
- Συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου: Τα αδιέξοδα και τα πέντε σημεία τριβής
- «Η δημιουργικότητα είναι κολλητική»: Μάιλι Σάιρους όπως χαμαιλέοντας – Σε διευθυντικό ρόλο για το Wonderland
- Αντώνης Φωστιέρης: Το αδιόρατο νήμα, η σοφή νομοτέλεια της ποίησης
- Γαλλία: Δυσμενείς οι καιρικές συνθήκες για τις πυρκαγιές – Εκκενώθηκαν τουριστικές υποδομές στην ακτή του Ατλαντικού


