Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπουδαία μεταγραφή για το πόλο του Ολυμπιακού

Σπουδαία μεταγραφή για το πόλο του Ολυμπιακού

Επίσημη είναι πλέον η μεγάλη μεταγραφή της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, που ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Πάουλο Ομπράντοβιτς.

Επίσημη είναι πλέον η μεγάλη μεταγραφή της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, που ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Πάουλο Ομπράντοβιτς.

Ο Κροάτης περιφερειακός αγωνιζόταν μέχρι τώρα στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, με την οποία κατέκτησε το περσινό Champions League (με νίκη επί του Ολυμπιακού στον τελικό), ενώ έφτασε και φέτος ως τον τελικό. Συνολικά, έχοντας φορέσει το σκουφάκι της Γιουγκ και της Πριμόριε Ριέκα, ο 31χρονος πολίστας έχει κατακτήσει δέκα πρωταθλήματα και οκτώ κύπελλα Κροατίας, ενώ έχει αναδειχθεί επτά φορές νικητής της Αδριατικής Λίγκας.

Η κορυφαία στιγμή στην καριέρα του Πάουλο Ομπράντοβιτς είναι φυσικά η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, το 2012. Γίνεται μάλιστα το τρίτο μέλος εκείνης της κροατικής ομάδας που… πιάνει λιμάνι, μετά τους Γιόσιπ Πάβιτς και Άντρο Μπούσλιε. Με την εθνική ομάδα της χώρας του (από την οποία πλέον έχει αποχωρήσει), ο νέος παίκτης των «ερυθρολεύκων» έχει κατακτήσει επίσης το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2010, στο Ζάγκρεμπ, τέσσερα μετάλλια (ένα ασημένιο και τρία χάλκινα) σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και ακόμη τρία (ένα ασημένιο και δύο χάλκινα) στο World League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος με μεγάλη παράδοση και βρίσκεται στο κλαμπ των μεγάλων ομάδων, με παρουσία στα Final Six για δύο διαδοχικές σεζόν. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα ότι θα βρω στην ομάδα τον Πάβιτς, τον Μπούσλιε και τον Κόλιανιν (σ.σ. βοηθός προπονητής), οι οποίοι θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ ακόμα πιο εύκολα» δήλωσε ο Ομπράντοβιτς στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδας γίνεται λόγος για μονοετές συμβόλαιο, όμως ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος είχε ανακοινώσει από χθες στον κροατικό Τύπο τη μεταγραφή του, ανέφερε ότι η συμφωνία είναι για 1+1 χρόνο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024