Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο: Όταν ένας kitesurfer περνά πάνω από μία φάλαινα

Βίντεο: Όταν ένας kitesurfer περνά πάνω από μία φάλαινα

Κατευθυνόταν με το kitesurf του προς την παραλία όταν ήρθε αντιμέτωπος με μια απρόσμενη έκπληξη. Συνάντησε μια φάλαινα στο δρόμο του, χωρίς όμως να τον κυριεύσει ο πανικός συνέχισε τη διαδρομή του. Με ψυχραιμία, αφού κατάφερε να διατηρήσει την ισορροπία του και να μην πέσει, πέρασε πάνω από το θαλάσσιο κήτος.

Κατευθυνόταν με το kitesurf του προς την παραλία όταν ήρθε αντιμέτωπος με μια απρόσμενη έκπληξη. Συνάντησε μια μεγάπτερη φάλαινα στο δρόμο του, χωρίς όμως να τον κυριεύσει ο πανικός συνέχισε τη διαδρομή του. Με ψυχραιμία, αφού κατάφερε να διατηρήσει την ισορροπία του και να μην πέσει, πέρασε πάνω από το θαλάσσιο κήτος.

Ο 36χρονος Αντρέι Γκριγκόριεφ συνηθίζει να φλερτάρει με τον κίνδυνο αφού ουκ ολίγες φορές έχει γνωρίσει παρόμοια επικίνδυνα περιστατικά στις θαλάσσιες διαδρομές του.

Στο Σαν Φρανσίσκο, όμως, η εμπειρία που έζησε ήταν πρωτόγνωρη καθώς δεν είχε ξαναδεί φάλαινα.

«Απομακρυνόμουν από την παραλία όταν ξαφνικά ένοιωσα κάτι μεγάλο να έρχεται κάτω από το βυθό», είπε. Με έξυπνο τρόπο, κάνοντας ένα μικρό άλμα, απέφυγε τη σύγκρουση με τη φάλαινα.

Στο βίντεο, όπου απαθανατίζεται η στιγμή της συνάντησης, ο Αντρέι φαίνεται αφού προσπερνά τη φάλαινα να ρίχνει μια ματιά πίσω του για να συνειδητοποιήσει ότι αυτό που έζησε ήταν πράγματι από τις πιο ασυνήθιστες εμπειρίες που μπορεί να βιώσει κανείς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024