Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Πατρών, μεταξύ των κόμβων Ξυλοκάστρου-Δερβενίου, λόγω εργασιών.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Πατρών, μεταξύ των κόμβωνΞυλοκάστρου-Δερβενίου, λόγω εργασιών.
Συγκεκριμένα, από τις 18:00 της Πέμπτης 6 Ιουλίου έως τις 06:00 της Παρασκευής 7 Ιουλίου, η κίνηση των οχημάτων που θα έχουν κατεύθυνση προς Πάτρα θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό, μεταξύ των κόμβων Ξυλοκάστρου-Δερβενίου, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες για την νέα σιδηροδρομική γραμμή υψηλών ταχυτήτων, στην περιοχή του Δερβενίου.
Καθ’ όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κίνηση των οχημάτων προς Αθήνα θα διεξάγεται κανονικά από τον αυτοκινητόδρομο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πιο ζόρικα δεν γίνεται για τον Χάου
- Το Ιράν ανακοίνωσε ότι υποδομές νερού και ενέργειας υπέστησαν σοβαρές ζημιές
- Πώς μπορεί να εξακριβωθεί εάν ένας πίνακας είναι αληθινός – Η αλλαγή στο νόμο για τα πλαστά έργα τέχνης
- Μπαρτσελόνα – Βαγιεκάνο 1-0: Στο +7 οι Καταλανοί με Αραούχο
- Δημοσκόπηση: 6 στους 10 Αμερικανούς αποδοκιμάζουν τον πόλεμο στο Ιράν
- Super Leauge 2: Με «τριάρα» πανηγύρισε ο Ηρακλής στη φιέστα ανόδου (3-1)

