Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κυβερνήτης στις ΗΠΑ κάνει μπάνιο σε παραλία που είχε κλείσει για το κοινό
Ο κυβερνήτης του Νιού Τζέρσι

Κυβερνήτης στις ΗΠΑ κάνει μπάνιο σε παραλία που είχε κλείσει για το κοινό

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση του κυβερνήτη του Νιού Τζέρσι να περάσει τη μέρα του σε παραλία που είχε κλείσει με εντολή του ίδιου, καθώς είχε θεωρηθεί «μη απαραίτητη κρατική υπηρεσία». «Δεν κατάφερα να απολαύσω τον ήλιο σήμερα» είπε ο Κρίστι και όταν το επιτελείο του ενημερώθηκε ότι έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες που τον δείχνουν στην παραλία με την οικογένειά του, ο εκπρόσωπος του Κρίστι είπε: «Δεν κατάφερε να απολαύσει τον ήλιο γιατί φορούσε καπέλο».

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση του κυβερνήτη του Νιού Τζέρσι να περάσει τη μέρα του σε παραλία που είχε κλείσει με εντολή του ίδιου, καθώς είχε θεωρηθεί «μη απαραίτητη κρατική υπηρεσία».

Φαίνεται ότι η παραλία Island Beach στο Νιού Τζέρσι ήταν κλειστή για όλους εκτός από τον κυβερνήτη Κρις Κρίστι, τους φίλους του και την οικογένειά του.

Ο Ρεπουμπλικάνος πολιτικός αποφάσισε να κλείσει τα μεσάνυχτα του Σαββάτου τις κρατικές υπηρεσίες που θεωρούνται μη απαραίτητες -ανάμεσά τους τα πάρκα-, καθώς ο ίδιος και οι βουλευτές δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για τον προϋπολογισμό της Πολιτείας.

Αυτό δεν τον εμπόδισε, πάντως, να απολαύσει την έρημη παραλία που είχε ο ίδιος κλείσει, την ώρα μάλιστα που η αστυνομία εμπόδιζε άλλους πολίτες από το να έχουν πρόσβαση στην παραλία.

Ερωτηθείς σε συνέντευξη Τύπου εάν «κατάφερε να απολαύσει τον ήλιο», ο Κρίστι είπε: «Δεν μπόρεσα να απολαύσω τον ήλιο σήμερα».

Αργότερα, όταν ο εκπρόσωπός του Μπράιαν Μάρεϊ ενημερώθηκε ότι κυκλοφόρησε στα μέσα ενημέρωσης φωτογραφία που δείχνει τον Κρίστι με τη σύζυγό του και φίλους τους στην παραλία, ο Μάρεϊ είπε: «Ναι, ο κυβερνήτης ήταν στην παραλία για λίγο σήμερα για να μιλήσει με τη σύζυγο και την οικογένειά του πριν πάει στο γραφείο».

Ωστόσο, πρόσθεσε ο ίδιος, αυτό δεν σημαίνει ότι απόλαυσε τον ήλιο. Γιατί; «Φορούσε καπέλο του μπέιζμπολ» είπε ο Μάρεϊ.

Ο Κρίστι είπε ότι η οικογένειά του μένει στην θερινή κατοικία που βρίσκεται στην παραλία. Ο ίδιος τόνισε ότι η οικογένειά του δεν χρησιμοποιεί κρατικές εγκαταστάσεις.

«Έτσι είναι τα πράγματα. Εάν θέσεις υποψηφιότητα για κυβερνήτης, έχεις εκεί μια κατοικία» δήλωσε ο ίδιος, ερωτηθείς εάν είναι δίκαιο να είναι ο μοναδικός που χρησιμοποιεί την παραλία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024