Υπέγραψε για δύο χρόνια στον ΠΑΟ ο Κολοβέτσιος
Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι πια με κάθε επισημότητα ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός των ΑΕΛ και ΑΕΚ πέρασε σήμερα ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε στους «πράσινους» για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 26χρονος παίκτης ήρθε να προστεθεί στους Μολέδο, Κουτρουμπή, Ευαγγέλου και να δώσει άλλη μια επιλογή στον Μαρίνο Ουζουνίδη.
Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι πια με κάθε επισημότητα ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός των ΑΕΛ και ΑΕΚ πέρασε σήμερα ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε στους «πράσινους» για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο 26χρονος παίκτης ήρθε να προστεθεί στους Μολέδο, Κουτρουμπή, Ευαγγέλου και να δώσει άλλη μια επιλογή στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής ήρθε λίγη ώρα αργότερα με ένα λακωνικό μήνυμα της διοίκησης στο Twitter. «Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Κολοβέτσιος» αναφέρει, ενώ συνοδεύεται από φωτογραφία του παίκτη με το κασκόλ της ομάδας, στην οποία αναγράφεται «Καλώς ήρθες Δημήτρη».
Το νέο απόκτημα των πράσινων θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας από την Τρίτη και αποτελεί ουσιαστικά τη δεύτερη μεταγραφή για αυτό το καλοκαίρι μετά τον Άλτμαν.
«Μέτρησε ο Ουζουνίδης»
Ο Κολοβέτσιος, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, μίλησε στην κάμερα της Nova, τονίζοντας πως η ομάδα έδειξε πως τον ήθελε πολύ και θέλει να ανταποδώσει αυτή την εμπιστοσύνη στον αγωνιστικό χώρο.
Αναλυτικά:
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό, είναι κάτι που το ήθελα αλλά δεν χρειάζονται πολλά λόγια, πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να φτάσουμε εκεί που αξίζει στην ομάδα.
Καταλυτικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του προπονητή που τον ξέρω και με ξέρει αλλά και το όνομα του Παναθηναϊκού. Πρέπει όλα τα παιδιά να βάλουμε τον εαυτό μας κάτω από την ομάδα, να δουλέψουμε πολύ και πιστεύω πως γρήγορα θα μπούμε στο σωστό δρόμο.
Όταν έρχεται ο Παναθηναϊκός και δείχνει να σε θέλει τόσο πολύ δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι και πολλά πράγματα, εκτιμώ την εμπιστοσύνη της ομάδας και θέλω να τη δείξω και στον αγωνιστικό χώρο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οσασούνα – Μπαρτσελόνα 1-2: Στο +14 από τη Ρεάλ οι Καταλανοί, έτοιμοι να πανηγυρίσουν τον τίτλο
- Η Φαμαλικάο άφησε εκτός τίτλου τη Μπενφίκα (2-2) και ο Μουρίνιο στον πάγκο τον Παυλίδη
- Μπενίτεθ: «Το να βρεθεί ο Παναθηναϊκός στην πρώτη τετράδα ήταν επίτευγμα»
- Κούβελος και Πέτζα Στογιάκοβιτς συζήτησαν για την μέλλον του Αντρέι στην Εθνική Ελλάδας μπάσκετ
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία στα πλέι άουτ της Super League
- Άρσεναλ – Φούλαμ 3-0: Στο +6 οι Λονδρέζοι με ηγέτη τον Γιόκερες
- LIVE: Οσασούνα – Μπαρτσελόνα
- Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 4-2: Αρκάδες για παραμονή με «τεσσάρα» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442