Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπέγραψε για δύο χρόνια στον ΠΑΟ ο Κολοβέτσιος

Υπέγραψε για δύο χρόνια στον ΠΑΟ ο Κολοβέτσιος

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι πια με κάθε επισημότητα ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός των ΑΕΛ και ΑΕΚ πέρασε σήμερα ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε στους «πράσινους» για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 26χρονος παίκτης ήρθε να προστεθεί στους Μολέδο, Κουτρουμπή, Ευαγγέλου και να δώσει άλλη μια επιλογή στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι πια με κάθε επισημότητα ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός των ΑΕΛ και ΑΕΚ πέρασε σήμερα ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε στους «πράσινους» για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 26χρονος παίκτης ήρθε να προστεθεί στους Μολέδο, Κουτρουμπή, Ευαγγέλου και να δώσει άλλη μια επιλογή στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής ήρθε λίγη ώρα αργότερα με ένα λακωνικό μήνυμα της διοίκησης στο Twitter. «Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Κολοβέτσιος» αναφέρει, ενώ συνοδεύεται από φωτογραφία του παίκτη με το κασκόλ της ομάδας, στην οποία αναγράφεται «Καλώς ήρθες Δημήτρη».

Το νέο απόκτημα των πράσινων θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας από την Τρίτη και αποτελεί ουσιαστικά τη δεύτερη μεταγραφή για αυτό το καλοκαίρι μετά τον Άλτμαν.

«Μέτρησε ο Ουζουνίδης»

Ο Κολοβέτσιος, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, μίλησε στην κάμερα της Nova, τονίζοντας πως η ομάδα έδειξε πως τον ήθελε πολύ και θέλει να ανταποδώσει αυτή την εμπιστοσύνη στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό, είναι κάτι που το ήθελα αλλά δεν χρειάζονται πολλά λόγια, πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να φτάσουμε εκεί που αξίζει στην ομάδα.

Καταλυτικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του προπονητή που τον ξέρω και με ξέρει αλλά και το όνομα του Παναθηναϊκού. Πρέπει όλα τα παιδιά να βάλουμε τον εαυτό μας κάτω από την ομάδα, να δουλέψουμε πολύ και πιστεύω πως γρήγορα θα μπούμε στο σωστό δρόμο.

Όταν έρχεται ο Παναθηναϊκός και δείχνει να σε θέλει τόσο πολύ δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι και πολλά πράγματα, εκτιμώ την εμπιστοσύνη της ομάδας και θέλω να τη δείξω και στον αγωνιστικό χώρο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024