Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε ύφεση η μεγάλη πυρκαγιά στην Κεφαλλονιά

Σε ύφεση η μεγάλη πυρκαγιά στην Κεφαλλονιά

Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Αγία Ειρήνη, νοτιοδυτικά της Κεφαλλονιάς. Η μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής που βρίσκεται στο σημείο συνεχίζει τις προσπάθειες για να περιορίσει τη φωτιά περιμετρικά.

Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Αγία Ειρήνη, νοτιοδυτικά της Κεφαλλονιάς. Η μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής που βρίσκεται στο σημείο συνεχίζει τις προσπάθειες για να περιορίσει τη φωτιά περιμετρικά, ενώ είχε να αντιμετωπίσει δυνατούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή.

Στο σημείο παραμένουν επτά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με είκοσι πέντε πυροσβέστες και κλιμάκιο της πυροσβεστικής από το Πεζοπόρο τμήμα της Δυτικής Ελλάδος.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων Ευθύμης Γεωργακόπουλος, «η φωτιά είναι σε ύφεση, ενώ μέχρι αυτή την ώρα δεν είναι δυνατό να καταμετρηθούν τα στρέμματα δασικής έκτασης, που τυλίχθηκαν στις φλόγες».

Τις προσπάθειες για τον περιορισμό της πύρινης λαίλαπας συνέδραμαν συνολικά έξι αεροσκάφη, τέσσερα Καναντέρ και δύο Πετζετέλ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024