Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιτέλους... τίτλος για τον Τζόκοβιτς μετά από 7 μήνες!

Επιτέλους… τίτλος για τον Τζόκοβιτς μετά από 7 μήνες!

Έπρεπε να περάσουν επτά μήνες για να ξαναβρεθεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό ενός τουρνουά και να κατακτήσει ένα τρόπαιο. Η τελευταία φορά ήταν ακριβώς την πρώτη εβδομάδα του 2017, όταν κατέκτησε το τουρνουά της Ντόχα. Από τότε, όπου αγωνίστηκε, δεν κατάφερε να φτάσει σε τελικό. Μάλιστα, σε κάποιες διοργανώσεις γνώρισε οδυνηρούς πρόωρους αποκλεισμούς, όμως, δύο ημέρες πριν την έναρξη του Γουίμπλεντον, κατάφερε να κατακτήσει έναν τίτλο, αυτόν του Ίστμπουρν.

Έπρεπε να περάσουν επτά μήνες για να ξαναβρεθεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό ενός τουρνουά και να κατακτήσει ένα τρόπαιο. Η τελευταία φορά ήταν ακριβώς την πρώτη εβδομάδα του 2017, όταν κατέκτησε το τουρνουά της Ντόχα.

Από τότε, όπου αγωνίστηκε, δεν κατάφερε να φτάσει σε τελικό. Μάλιστα, σε κάποιες διοργανώσεις γνώρισε οδυνηρούς πρόωρους αποκλεισμούς, όμως, δύο ημέρες πριν την έναρξη του Γουίμπλεντον, κατάφερε να κατακτήσει έναν τίτλο, αυτόν του Ίστμπουρν.

Μπορεί το συγκεκριμένο τουρνουά να μην είναι από τα πλέον «δυνατά» και η συμμετοχή κορυφαίων αθλητών να είναι περιορισμένη, δεν παύει όμως να είναι ένας αναγνωρισμένος τίτλος και φυσικά να βοηθά πολύ στην πεσμένη (λόγω αποτελεσμάτων) ψυχολογία του 30χρονου Σέρβου τενίστα, ο οποίος βρίσκεται πλέον στην 4η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Τζόκοβιτς νίκησε στον τελικό τον Γάλλο Γκαέλ Μονφίλ, νο 16 στον κόσμο, με 6-3, 6-4 και ολοκλήρωσε τη διαδρομή του σε όλο το τουρνουά χωρίς να χάσει σετ. Είναι ο 68ος τίτλος στην καριέρα του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024