Ψεύτικη η φωτογραφία αεροπλάνου της Σαουδικής Αραβίας στο Ισραήλ
Στη διάψευση μιας φωτογραφίας που κυκλοφόρησε στα μέσα ενημέρωσης, στην οποία απεικονιζόταν ένα από τα αεροσκάφη της να έχει σταθμεύσει στο αεροδρόμιο Ben Gurion του Ισραήλ, προχώρησε η εθνική αεροπορική εταιρία της Σαουδικής Αραβίας, λέγοντας ότι είναι κατασκευασμένη και ότι το κίνητρο είναι πολιτικό.
Στη διάψευση μιας φωτογραφίας που κυκλοφόρησε στα μέσα ενημέρωσης, στην οποία απεικονιζόταν ένα από τα αεροσκάφη της να έχει σταθμεύσει στο αεροδρόμιο Ben Gurion του Ισραήλ, προχώρησε η εθνική αεροπορική εταιρία της Σαουδικής Αραβίας, λέγοντας ότι είναι κατασκευασμένη και ότι το κίνητρο είναι πολιτικό.
«Υπάρχουν πολλοί που χρησιμοποιούν ανώνυμους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εξαπλώσουν ψέματα, φήμες και υπερβολές έτσι ώστε να βλάψουν και να δυσφημίσουν την αεροπορική εταιρεία» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρίας, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.
«Δυστυχώς, κάποιοι επαναδημοσίευσαν τη φωτογραφία χωρίς να επαληθεύσουν την αυθεντικότητά της, γεγονός που τους καθιστά υπεύθυνους για τις ενέργειές τους και τους φέρνει αντιμέτωπους με το νόμο» προειδοποιεί.

Η Σαουδική Αραβία και οι σύμμαχοί της κατηγορούν το Κατάρ ότι χρηματοδοτούσε τρομοκρατικές ομάδες και διατηρούσε δεσμούς με τον περιφερειακό αντίπαλο, το Ιράν.
Η Σαουδική Αραβία και το Ισραήλ δεν έχουν διπλωματικές σχέσεις και οι Σαουδάραβες παραμένουν πολύ προσεκτικοί στις αναφορές των μέσων μαζικής ενημέρωσης σχετικά με άτυπες επαφές μεταξύ των δύο χωρών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία: Ουκρανικές επιθέσεις drones προκάλεσαν έναν θάνατο και ζημιές σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις
- «Τρέλα» για την Αργεντινή: Oι έξαλλοι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ (vids)
- Επτά παρεμβάσεις από Ανδρουλάκη για την αναγέννηση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας
- Μετά τους σεισμούς: Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας θέλει να ξανανοίξει το αεροδρόμιο του Καράκας «το συντομότερο»
- Από τις πιέτες- φτέρες στις τσάντες-αρμαντίλλο: Η νέα συλλογή υψηλής ραπτικής του Dior ποντάρει στη χαρά
- Ο Ερντογάν στη συνάντηση με τον Τραμπ κέρδισε τη «μάχη», αγωνίζεται για να κερδίσει και τον «πόλεμο» – Δεδομένος σύμμαχος η Ελλάδα
- «Λύγισε» ο Λουίς Ντίας: Ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της Κολομβίας (vid)
- Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Παναγόπουλος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442