Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ευρωκλινική Παίδων: Εγκαινιάστηκαν οι νέες εγκαταστάσεις

Ευρωκλινική Παίδων: Εγκαινιάστηκαν οι νέες εγκαταστάσεις

Τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Ευρωκλινικής Παίδων στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 28 Ιουνίου παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων της πολιτικής και επιχειρηματικής ηγεσίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, της ασφαλιστικής αγοράς και της ιατρικής κοινότητας.

Τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Ευρωκλινικής Παίδων στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 28 Ιουνίου παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων της πολιτικής και επιχειρηματικής ηγεσίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, της ασφαλιστικής αγοράς και της ιατρικής κοινότητας.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε η μικρή Ηλέκτρα και ο μικρός Θωμάς, με τη βοήθεια του Πρόεδρου του Ομίλου Ευρωκλινικής κ. Σπύρου Καπράλου και του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Αντώνη Βουκλαρή.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Καπράλος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η Ευρωκλινική Παίδων, με τις νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις της αποτελεί μία εξαιρετικά αξιόπιστη επιλογή νοσηλείας στο κέντρο της Αθήνας. Στις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας σε όλους τους τομείς, η συνεχής ανάπτυξη του Ομίλου της Ευρωκλινικής και η επένδυση στην υγεία και τον άνθρωπο, δίνει μήνυμα αισιοδοξίας και μας γεμίζει υπερηφάνεια»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής κ. Αντώνης Βουκλαρής στην ομιλία του τόνισε τα εξής: «Σήμερα γιορτάζουμε μία καινούρια σελίδα της Ευρωκλινικής Παίδων. Ήρθαμε στο κέντρο της Αθήνας και βάλαμε στο κέντρο το παιδί και την οικογένειά του. Προσπαθούμε καθημερινά να δημιουργούμε εξελίξεις στον κλάδο μας και όχι απλά να τις παρακολουθούμε. Πρόσφατα καταφέραμε να είμαστε η πρώτη κλινική στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκε ως PatientsFriendly, μια επιβράβευση της προσπάθειάς μας για καινοτομία και εξέλιξη».

Επίσης, με την ευκαιρία των εγκαινίων ο κ. Βουκλαρής ανακοίνωσε την έναρξη στήριξης του Φιλανθρωπικού Οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), με την υιοθεσία της ευχής ενός 10χρονου αγοριού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αθηναίων κυρία Εύα Κοντοσταθάκου, οι Καθηγητές Ιατρικής κ.κ. Ευτύχιος Βορίδης, Νικόλαος Νικητέας, Παναγιώτης Ασημακόπουλος, Δημήτριος Λουκόπουλος, η Γενική Διευθύντρια του Φιλανθρωπικού Οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) κυρία Σάντρα Ζαφειρακοπούλου.

Στο πλαίσιο των συνεχών επενδύσεων και με διαχρονικό στόχο την υψηλή ποιότητα σε όλα τα επίπεδα, το νέο κτίριο της Ευρωκλινικής Παίδων διαθέτει 5 ορόφους, με πλήρως ανακαινισμένους χώρους και δωμάτια νοσηλείας διαμορφωμένα με γνώμονα τη φιλικότητα και την καλύτερη δυνατή παραμονή των μικρών ασθενών.

Η Ευρωκλινική Παίδων είναι η μόνη παιδιατρική ιδιωτική κλινική στο κέντρο της πόλης και συνδυάζει τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με το υψηλό επιστημονικό επίπεδο και το εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Βρίσκεται σε κομβικό σημείο στο κέντρο της Αθήνας, εύκολα προσβάσιμο απ’ όλη την Αττική, μόλις 50μ από τη στάση Μετρό «Αμπελόκηποι» και δίπλα ακριβώς στην Ευρωκλινική Αθηνών.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024