Την υπογραφή του στην επέκταση της συνεργασία τους με την ΑΕΚ έβαλε ο
Μανόλο Χιμένεθ. Ούτως ή άλλως επρόκειτο για τυπικό θέμα αφού η αρχική
συμφωνία του Ιανουαρίου προέβλεπε την παραμονή του έως το τέλος της
σεζόν με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο. Αποτελούσε, ωστόσο, μια
εκκρεμότητα η οποία έπρεπε να διευθετηθεί πριν η ομάδα αναχωρήσει για
την Πολωνία και το Κίελτσε (Πέμπτη) όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο
της προετοιμασίας της.
Την υπογραφή του στην επέκταση της συνεργασία τους με την ΑΕΚ έβαλε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ούτως ή άλλως επρόκειτο για τυπικό θέμα αφού η αρχική συμφωνία του Ιανουαρίου προέβλεπε την παραμονή του έως το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο.
Αποτελούσε, ωστόσο, μια εκκρεμότητα η οποία έπρεπε να διευθετηθεί πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Πολωνία και το Κίελτσε (Πέμπτη) όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Η εκκρεμότητα δεν υφίσταται πλέον, η ΠΑΕ το… πανηγύρισε με μήνυμα SEGUIMOS JUNTOS (Προχωράμε μαζί) στο Facebook και στη συνέχεια εξέδωσε την τυπική ανακοίνωση με την οποία σφραγίστηκε η συνέχιση της συνεργασίας.
Μετά την τυπική επικύρωση της συνέχισης της συνεργασίας, ο προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε: «Συνεχίζω τη δουλειά μου σε μια ομάδα που έχει σημαδέψει την καριέρα μου, όπως και η Σεβίλη. Μία και μόνη είναι η ευχή μου: να καταφέρουμε όλοι μαζί να κάνουμε τον κόσμο της ΑΕΚ ακόμα πιο χαρούμενο και υπερήφανο για τη μεγάλη ομάδα που υποστηρίζει»
Η Αλ Νασρ νίκησε 4-2 εκτός έδρας την Αλ Σαμπάμπ και πλησίασε ακόμη περισσότερο τον τίτλο, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει ένα ιστορικό ορόσημο και να... απαντά στο πικάρισμα της αντίπαλης εξέδρας.
Νέος σοβαρός τραυματισμός για τον άτυχο Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης (7/5) και οι εξετάσεις έδειξαν πως υπέστη ξανά ρήξη χιαστού.