Ανανέωσε με την ΑΕΚ για έναν χρόνο ο Χιμένεθ
Την υπογραφή του στην επέκταση της συνεργασία τους με την ΑΕΚ έβαλε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ούτως ή άλλως επρόκειτο για τυπικό θέμα αφού η αρχική συμφωνία του Ιανουαρίου προέβλεπε την παραμονή του έως το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο. Αποτελούσε, ωστόσο, μια εκκρεμότητα η οποία έπρεπε να διευθετηθεί πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Πολωνία και το Κίελτσε (Πέμπτη) όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Την υπογραφή του στην επέκταση της συνεργασία τους με την ΑΕΚ έβαλε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ούτως ή άλλως επρόκειτο για τυπικό θέμα αφού η αρχική συμφωνία του Ιανουαρίου προέβλεπε την παραμονή του έως το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο.
Αποτελούσε, ωστόσο, μια εκκρεμότητα η οποία έπρεπε να διευθετηθεί πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Πολωνία και το Κίελτσε (Πέμπτη) όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Η εκκρεμότητα δεν υφίσταται πλέον, η ΠΑΕ το… πανηγύρισε με μήνυμα SEGUIMOS JUNTOS (Προχωράμε μαζί) στο Facebook και στη συνέχεια εξέδωσε την τυπική ανακοίνωση με την οποία σφραγίστηκε η συνέχιση της συνεργασίας.
Μετά την τυπική επικύρωση της συνέχισης της συνεργασίας, ο προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε: «Συνεχίζω τη δουλειά μου σε μια ομάδα που έχει σημαδέψει την καριέρα μου, όπως και η Σεβίλη. Μία και μόνη είναι η ευχή μου: να καταφέρουμε όλοι μαζί να κάνουμε τον κόσμο της ΑΕΚ ακόμα πιο χαρούμενο και υπερήφανο για τη μεγάλη ομάδα που υποστηρίζει»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το βίντεο της Euroleague μετά την παραμονή του Παπανικολάου στον Ολυμπιακό που συγκίνησε
- Ζέλσον στο «in» μετά το φιλικό με τη Λέουβεν: «Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός θα γίνεται καλύτερος» (vid)
- Το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Τζόλης σε φιλικό (vid)
- Το δίλημμα του Λανουά και η αγωνία των ΕΠΟ, ΚΕΔ
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα του δικεφάλου για το φιλικό παιχνίδι με την Τβέντε (pic)
- Θρήνος στη Νότια Αφρική: Πέθανε ο Τζέιντεν Άνταμς που είχε παίξει σε τρία ματς του Μουντιάλ (vid)
- Συγκινεί ο προπονητής της Άννας-Μαρίας: «Θα συνέχιζε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, δεν πρόλαβε να ζήσει το όνειρο της»
- Λέουβεν – Ολυμπιακός 1-1: Ισοπαλία με «γκολάρα» του Αντρέ Λουίς και απώλειες (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442