Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Επικίνδυνα Χρόνια» στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

«Επικίνδυνα Χρόνια» στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

Το 7th Athens Open Air Film Festival, με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Αυστραλίας στην Αθήνα, προβάλλει την Τετάρτη 28 Ιουνίου, την ταινία του Πίτερ Γουίαρ «Επικίνδυνα Χρόνια» («The Year of Living Dangerously»), με τους Μελ Γκίμπσον, Σιγκούρνεϋ Γουίβερ και Λίντα Χαντ. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου (Λεωφ. […]

Το 7th Athens Open Air Film Festival, με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Αυστραλίας στην Αθήνα, προβάλλει την Τετάρτη 28 Ιουνίου, την ταινία του Πίτερ Γουίαρ «Επικίνδυνα Χρόνια» («The Year of Living Dangerously»), με τους Μελ Γκίμπσον, Σιγκούρνεϋ Γουίβερ και Λίντα Χαντ.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου (Λεωφ. Βασ. Σοφίας 22) και ξεκινά στις 21:30.

Η είσοδος στην προβολή είναι ελεύθερη.

Η ταινία του αυστραλού δημιουργού Πίτερ Γουίαρ (Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών, Truman Show) απέσπασε Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου.

Στην Ινδονησία των μέσων της δεκαετίας του ’60, που μόλις έχει αποκτήσει την ανεξαρτησία της, ο αμφιλεγόμενος πρόεδρος της χώρας Σουκάρνο βλέπει ήδη να προετοιμάζεται η ανατροπή του μέσω πραξικοπήματος, με τη βοήθεια της Δύσης.

Ο νεαρός δημοσιογράφος Χάμιλτον (ο Μελ Γκίμπσον λαμπερός στο ξεκίνημα της καριέρας του) προσγειώνεται μέσα σε ένα αληθινό πολιτικό και οικονομικό χάος με τη φιλοδοξία να χτίσει γρήγορα το όνομά του στο πολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας ως μοναδική βοήθεια και οδηγό-μύστη τον νάνο φωτογράφο Κουάν, που σταδιακά θα του αποκαλύψει μέσα από το φακό του -και όχι μόνο- έναν ολότελα νέο τρόπο να βλέπει τον κόσμο.

Οι προβολές του 7th Athens Open Air Film Festival πραγματοποιούνται σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Η προβολή της ταινίας «Επικίνδυνα Χρόνια» είναι προσβάσιμη σε ΑμεΑ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024