Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τον τερματοφύλακα Ρέι από την Αργεντινή φέρεται να επέλεξε ο ΠΑΟΚ

Τον τερματοφύλακα Ρέι από την Αργεντινή φέρεται να επέλεξε ο ΠΑΟΚ

Την ώρα που οι επιτελείς του ΠΑΟΚ φέρονταν να συζητούν με τερματοφύλακες από το Μεξικό (Οτσόα) και Σλοβακία (Παβλένκα), η μεταγραφή φαίνεται να κλείνει από… Αργεντινή. Σύμφωνα με όσα γράφουν ΜΜΕ από τη Λατινική Αμερική, ο 26άχρονος (1.90) πορτιέρε Ροντρίγκο Ρέι της Γοδόι Κρουζ φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τους Θεσσαλονικείς και η μεταγραφή του στον «Δικέφαλο» θεωρείται τελειωμένη!

Την ώρα που οι επιτελείς του ΠΑΟΚ φέρονταν να συζητούν με τερματοφύλακες από το Μεξικό (Οτσόα) και Σλοβακία (Παβλένκα), η μεταγραφή φαίνεται να κλείνει από… Αργεντινή.

Σύμφωνα με όσα γράφουν ΜΜΕ από τη Λατινική Αμερική, ο 26άχρονος (1.90) πορτιέρε Ροντρίγκο Ρέι της Γοδόι Κρουζ φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τους Θεσσαλονικείς και η μεταγραφή του στον «Δικέφαλο» θεωρείται τελειωμένη!

Οι Αργεντινοί αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει το 80% των δικαιωμάτων του Ρέι, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών (πληροφορίες κάνουν λόγο για μεταγραφή που θα κοστίσει κοντά στο 1,8 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης)!

Ο Ρέι που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους τρεις καλύτερους της χώρας του, την τρέχουσα σεζόν κατέγραψε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Αργεντινής και έξι στο Λιμπερταδόρες.

«Πιέζει» προς ΠΑΟΚ

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ρέι ζήτησε από του ανθρώπους της Γοδόι να μην αγωνιστεί στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος απέναντι στην Νιούελς Ολντ Μπόις και μάλιστα απέρριψε πρόταση της Ράσινγκ Κλουμπ και οδεύει προς ΠΑΟΚ.

Εάν όλα κυλήσουν ομαλά, δεν αποκλείεται μέχρι την Τρίτη, να «πέσουν» οι υπογραφές. Μάλιστα, σε συζητήσεις με δημοσιογράφους, ο Ρέι αποκάλυψε πως τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους του Δικεφάλου και πως υπάρχει προφορική συμφωνία.

Ο «Βασιλιάς» όπως τον αποκαλούν (σ.σ. λόγω του ονόματός του Ρέι) με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του κάτω από τα δοκάρια της Γοδόι έφτασε να «χτυπάει» με αξιώσεις την πόρτα της εθνικής Αργεντινής και δεν αποκλείεται εκτός από τις κλήσεις στις μικρές εθνικές ομάδες, να βρεθεί σύντομα και στην ανδρών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024