Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σλούκας παρέμεινε στη «Φενέρ» παρά την προσφορά από ΠΑΟ

Ο Σλούκας παρέμεινε στη «Φενέρ» παρά την προσφορά από ΠΑΟ

Ο Κώστας Σλούκας θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Φενέρμπαχτσε τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον τουρκικό σύλλογο ως το 202. Ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος βρισκόταν στο στόχαστρο τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού, αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Κώστας Σλούκας θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Φενέρμπαχτσε τουλάχιστον ως το 2020, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον τουρκικό σύλλογο.

Ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος βρισκόταν στο στόχαστρο τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού, αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Σλούκας ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Φενέρ, η οποία έφτασε στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας έχοντας κατά μέσο όρο 9,2 πόντους και 4,5 ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγη ώρα πριν επισημοποιηθεί η παραμονή του Έλληνα άσου στην Κωνσταντινούπολη, είχε διαρρεύσει η είδηση πως ο Παναθηναϊκός του είχε καταθέσει επίσημη πρόταση για τριετή συνεργασία με συνολικές απολαβές 6 εκατομμυρίων ευρώ (2 εκατομμύρια ετησίως)!

Ο 27χρονος γκαρντ ωστόσο, είχε θέσει ως προτεραιότητά του να παραμείνει στην Φενέρ και έτσι θα συνεχίσει κάτω από τις οδηγίες του Ζοτς.

«Νέο συμβόλαιο, ίδια οικογένεια»

Σε… πελάγη ευτυχίας βρίσκεται ο Κώστας Σλούκας, μετά την επέκταση της συνεργασίας του με την Φενέρ. Ο διεθνής γκαρντ αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της συμφωνίας με την «Φενέρ» ανέβασε φωτογραφία στο Instagram στην οποία σχολίασε: «Νέο συμβόλαιο, ίδια οικογένεια. Στη Φενέρ μέχρι το 2020. Έχουμε ακόμη πολλά να κατακτήσουμε μαζί».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024