Τσίπρας: Ανάγκη συνεργασίας στην Ευρώπη για το προσφυγικό
«Η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην ανάγκη συνεργασίας στην Ευρώπη
για την επίλυση του προσφυγικού με βάση τις αξίες του ανθρωπισμού»
αναφέρει στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την Παγκόσμια
Ημέρα Προσφύγων την Τρίτη.
«Η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην ανάγκη συνεργασίας στην Ευρώπη για την επίλυση του προσφυγικού με βάση τις αξίες του ανθρωπισμού» αναφέρει στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων την Τρίτη.
Παρά την οικονομική κρίση, η Ελλάδα στήριξε περισσότερους από 1.000.000 πρόσφυγες που πέρασαν από το έδαφός της, τονίζει.
Ολόκληρη η ανάρτηση: «Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, θυμόμαστε τους ανθρώπους που αναγκάστηκαν βίαια, να ακολουθήσουν τον δρόμο του ξεριζωμού. Παρά την οικονομική κρίση, ο ελληνικός λαός στήριξε περισσότερους από 1 εκατ. πρόσφυγες, που πέρασαν από την χώρα μας. #WorldRefugeeDay Η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην ανάγκη συνεργασίας στην Ευρώπη για την επίλυση του προσφυγικού, με βάση τις αξίες του ανθρωπισμού».
Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια διαφορετική μορφή ευφυΐας, η οποία δεν αποτυπώνεται εύκολα σε τεστ και μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντική για τη δημιουργικότητα
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.