Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζανακόπουλος: Δεκτό το αίτημα της ΝΔ για συζήτηση στη Βουλή για το Eurogroup

Τζανακόπουλος: Δεκτό το αίτημα της ΝΔ για συζήτηση στη Βουλή για το Eurogroup

Η κυβέρνηση θα κάνει δεκτό το αίτημα της ΝΔ για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη συμφωνία του Eurogroup, δήλωσε το πρωί του Σαββάτου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Πολιτικά απρεπείς οι δηλώσεις Σόιμπλε για τον Ευκλ.Τσακαλώτο, είπε ο ίδιος και απέκλεισε ενδεχόμενο ανασχηματισμού.

Η κυβέρνηση θα κάνει δεκτό το αίτημα της ΝΔ για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη συμφωνία του Eurogroup, δήλωσε το πρωί του Σαββάτου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Αυτή η συζήτηση θα έπρεπε να ανησυχεί τον κ. Μητσοτάκη, γιατί οι συγκρίσεις θα είναι αναγκαστικές, σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Συμπλήρωσε πως «εμείς δεν θα κάνουμε αυτά που έκανε η προηγούμενη συγκυβέρνηση, όταν απέρριπτε αίτημα της αντιπολίτευσης. Δεν θα μπορούσαμε να μην αποδεχτούμε το αίτημα».

Ερωτηθείς σχετικά με τις δηλώσεις Σόιμπλε για τον έλληνα ομόλογό του, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τις χαρακτήρισε πολιτικά απρεπείς και τις απέδωσε σε προσπάθεια του γερμανικού υπουργού Οικονομικών να εξάγει την κρίση που πιθανόν να υπάρχει στο κόμμα του.

Σχολιάζοντας τα σενάρια ανασχηματισμού είπε πως κατά την εκτίμησή του δεν υφίσταται λόγος και δεν υπάρχει κανένα ζήτημα.

Ο κ. Τζανακόπουλος είπε ακόμη ότι η απόφαση του Eurogroup αποτελεί ένα καθοριστικό βήμα και εκτίμησε ότι τον Αύγουστο του 2018 η χώρα θα βγει από τα μνημόνια.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε επίσης για την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου στο Twitter (η γραβάτα με τα ανδρικά μόρια) και σχολίασε πως ο υπουργός έδωσε απάντηση και πως δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024