Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κοστακούρτα κατανοεί την απόφαση του Ντοναρούμα

Ο Κοστακούρτα κατανοεί την απόφαση του Ντοναρούμα

Με... Ολύμπια ψυχραιμία ο Αλεσάντρο Κοστακούρτα σχολίασε την απόφαση του Τζίτζι Ντοναρούμα. Ο 18χρονος αρνήθηκε να επεκτείνει πέραν του 2018 το συμβόλαιό του με τη Μίλαν, κάτι το οποίο σημαίνει ουσιαστικά ότι βγάζει τον εαυτό του σε... πλειστηριασμό και οι υποψήφιοι αναμένεται να είναι αρκετοί. Κι ενώ στο Μιλάνο πολλοί μιλούν για προδοσία και αχαριστία, ο θρυλικός «Μπίλι» που φόρεσε για 21 συναπτά έτη τη φανέλα των «Ροσονέρι» αντιμετωπίζει πολύ πιο νηφάλια το θέμα.

Με… Ολύμπια ψυχραιμία ο Αλεσάντρο Κοστακούρτα σχολίασε την απόφαση του Τζίτζι Ντοναρούμα. Ο 18χρονος αρνήθηκε να επεκτείνει πέραν του 2018 το συμβόλαιό του με τη Μίλαν, κάτι το οποίο σημαίνει ουσιαστικά ότι βγάζει τον εαυτό του σε… πλειστηριασμό και οι υποψήφιοι αναμένεται να είναι αρκετοί. Κι ενώ στο Μιλάνο πολλοί μιλούν για προδοσία και αχαριστία, ο θρυλικός «Μπίλι» που φόρεσε για 21 συναπτά έτη τη φανέλα των «Ροσονέρι» αντιμετωπίζει πολύ πιο νηφάλια το θέμα.

«Δεν μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Μέχρι ενός σημείου, είναι κατανοητό. Κάθε δικηγόρος θέλει να εργαστεί στην καλύτερη νομική εταιρεία, κάθε ακαδημαϊκός θέλει να διδάξει στο Χάρβαρντ. Απλώς η Μίλαν αυτή την περίοδο δεν ανήκει στις καλύτερες ομάδες του κόσμου… Ο Ντοναρούμα άλλαξε την άποψη που είχε στην αρχή και κοιτάζει πλέον προς διαφορετική κατεύθυνση.

Προφανώς πίσω από την απόφαση αυτή βρίσκεται ένας σύλλογος ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πιο ελκυστικός από οικονομικής άποψης και παρουσιάζει μεγαλύτερη προοπτική στα μάτια αυτού του εκπληκτικού τερματοφύλακα» είπε ο Κοστακούρτα, αλλά παράλληλα έστειλε και μια προειδοποίηση στο νεαρό: «Το ρίσκο είναι μεγάλο… Δεν πρόκειται να έχει την ασυλία που απολάμβανε εδώ στο Μιλάνο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024