Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ντοναρούμα είπε «όχι» στην ανανέωση με τη Μίλαν

Ο Ντοναρούμα είπε «όχι» στην ανανέωση με τη Μίλαν

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα δεν αποδέχτηκε την πρόταση της Μίλαν για την επέκταση της συνεργασίας τους κι αν δεν αλλάξει κάτι θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του συλλόγου έως τον Ιούνιο του 2018. Η Μίλαν επιβεβαίωσε ότι ο 18χρονος πορτιέρε δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, μετά την επαφή που έγινε ανάμεσα στον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα και στους διοικούντες.

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα δεν αποδέχτηκε την πρόταση της Μίλαν για την επέκταση της συνεργασίας τους κι αν δεν αλλάξει κάτι θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του συλλόγου έως τον Ιούνιο του 2018.

Η Μίλαν επιβεβαίωσε σήμερα ότι ο 18χρονος πορτιέρε δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, μετά την επαφή που έγινε ανάμεσα στον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα και στους διοικούντες.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Μίλαν, Μάρκο Φασόνε, αναφέρει:

«Ο Ραϊόλα μας ενημέρωσε για την οριστική απόφαση του Ντοναρούμα να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα. Καταθέσαμε μία πολύ δυνατή πρόταση. Ο παίκτης την αξιολόγησε κι έκανε κάποιες επισημάνσεις που δεν ήταν μόνο οικονομικού περιεχομένου. Μας είπε ότι δεν επιθυμεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο κι ως εκ τούτου θα παραμείνει στο δυναμικό του συλλόγου έως τις 30/06/2018.»

Συνέχισε ο Φασόνε: «Η αλήθεια είναι ότι νοιώσαμε έκπληξη, καθώς ελπίζαμε ότι ο Ντοναρούμα θα ήταν ο γκολκίπερ που θα οδηγούσε την Μίλαν στο μέλλον. Φυσικά η απόφασή του μας άφησε πικρή γεύση, αλλά θα πρέπει να προχωρήσουμε.»

«Όλοι γνωσρίζουν ότι επιθυμία μου είναι να παραμείνω στη Μίλαν. Αναζητώ σπίτι στην πόλη για να ζήσω με την οικογένειά μου» είχε σχολιάσει στις αρχές της εβδομάδας ο νεαρός πορτιέρε απαντώντας στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει δεχτεί κρούση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ντοναρούμα έγινε ο δεύτερος νεαρότερος γκολκίπερ που έκανε ντεμπούτο στη Serie A το 2015, σε ηλικία 16 ετών και 242 ημερών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024