Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στις ΗΠΑ στέλνει τον Ζλάταν Ιμπαΐμοβιτς η «Marca»

Στις ΗΠΑ στέλνει τον Ζλάταν Ιμπαΐμοβιτς η «Marca»

Στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στους Γκάλαξι του Λος Αντζελες στο MLS θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της ισπανικής αθλητικής εφημερίδας «Marca». Μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και το σοβαρό τραυματισμό του, ο Σουηδός σούπερ σταρ ψάχνει για ομάδα και η εφημερίδα της Μαδρίτης υποστηρίζει πως συμφώνησε να περάσει τον Ατλαντικό για να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών!

Στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στους Γκάλαξι του Λος Αντζελες στο MLS θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της ισπανικής αθλητικής εφημερίδας «Marca».

Μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και το σοβαρό τραυματισμό του, ο Σουηδός σούπερ σταρ ψάχνει για ομάδα και η εφημερίδα της Μαδρίτης υποστηρίζει πως συμφώνησε να περάσει τον Ατλαντικό για να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών!

Το νέο πρωτάθλημα στις ΗΠΑ ξεκινά το Μάρτιο, οπότε εάν όλα πάνε καλά στην αποθεραπεία του «Ιμπρα» τότε ο 35χρονος επιθετικός θα μπορέσει να βοηθήσει αμέσως τη νέα του ομάδα αφού η επιστροφή του στα γήπεδα υπολογίζεται στις αρχές του νέου έτους. Να σημειωθεί, πάντως, πως και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης φέρεται να έχει καταθέσει μια σπουδαία πρόταση στον Σουηδό, προκειμένου να τον πείσει να παίξει στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024