Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΟΣΦΠ: «Μην απαντήσετε στις προκλήσεις τους»

ΟΣΦΠ: «Μην απαντήσετε στις προκλήσεις τους»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση όπου καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δείξουν κόσμια συμπεριφορά στον 5ο και τελευταίο τελικό της Α1 ανδρών με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (11/6, 21:00). Επιπλέον η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ζητά απο όσους βρεθούν στο ΣΕΦ να υποστηρίξουν την ομάδα μόνο με τις φωνές τους και να μην απαντήσουν σε ενδεχόμενες προκλήσεις των «πρασίνων». Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την τελευταία τους προπόνηση πριν τον αγώνα και στην συνέχεια αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση όπου καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δείξουν κόσμια συμπεριφορά στον 5ο και τελευταίο τελικό της Α1 ανδρών με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (11/6, 21:00).

Επιπλέον η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ζητά απο όσους βρεθούν στο ΣΕΦ να υποστηρίξουν την ομάδα μόνο με τις φωνές τους και να μην απαντήσουν σε ενδεχόμενες προκλήσεις των «πρασίνων».

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την τελευταία τους προπόνηση πριν τον αγώνα και στην συνέχεια αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρακαλεί τους φιλάθλους της ομάδας που θα βρεθούν στις εξέδρες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας την Κυριακή (11/6) στον πέμπτο τελικό της σειράς με τον Παναθηναϊκό να επιδείξουν την καλύτερη συμπεριφορά και να υποστηρίξουν την ομάδα μόνο με τη φωνή τους.

Δίχως την παραμικρή παραβατική ενέργεια που θα δημιουργήσει εμπόδια στην προσπάθεια των παικτών μας. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλα τα μέλη της ομάδας, σας θέλουν στο πλευρό τους ώστε να γίνετε για ακόμα μια φορά ο «έκτος παίκτης» και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε στο τέλος την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Προστατεύστε τον Ολυμπιακό μας, μόνο με τη φωνή σας και μην απαντήσετε στις προκλήσεις τους.Όλοι μαζί για το τρίτο συνεχόμενο. Όλοι μαζί γι’ αυτό που αξίζουμε.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024