Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To «Success Story» του Νίκου Περάκη

To «Success Story» του Νίκου Περάκη

...

O ασυμβίβαστος Νίκος Περάκης επιστρέφει με την ταινία «Success Story». Πρόκειται για ένα χρονικό προδοσίας, συνωμοσίας και ίντριγκας, μία «γκρίζα» κωμωδία στα πρώτα χρόνια της κρίσης, ένα σκοτεινό παιχνίδι με πανίσχυρους παίκτες.
Η ταινία θα βγει στις αίθουσες το Νοέμβριο του 2017 από την Odeon, με πρωταγωνιστές τους: Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Φιόνα Γεωργιάδη, Κωνσταντίνο Αβαρικιώτη, Τζένη Θεωνά, Πάνο Μουζουράκη, Βάσω Καβαλιεράτου, Τόνια Σωτηροπούλου, Νάσο Παπαργυρόπουλο, Ηλία Βαλάση, Αντρέα Κωνσταντίνου, Ευαγγελία Μουμούρη, Πάνο Κρανιδιώτη, Αννίτα Κούλη, Μαρία Αλιφέρη, Δημήτρη Πετρόπουλο.

Ο ψυχίατρος και συγγραφέας Παναγής Πάνδωρας (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) συναντά στα εγκαίνια του οικογενειακού πολιτιστικού κέντρου, τη νεαρή και φιλόδοξη απόφοιτο της σχολής του εθνικού Τζωρτζίνα Τζελέπη (Φιόνα Γεωργιάδη) και ξεκινάει, κόντρα στα προγνωστικά, ένας «άνισος» έρωτας, δύο κόσμων που δύσκολα εφάπτονται. Όταν οι αυταπάτες και των δύο ματαιώνονται και τα παιχνίδια εξουσίας διαδέχονται το αρχικό τους πάθος, οι ήρωές μας φτάνουν στα όριά τους.

Στην αποδόμησή τους βοηθούν ο υπερφίαλος φαφλατάς δικηγόρος (Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης), μια Αλβανίδα «σταρ Ελλάς» με τραύμα στο πόδι σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών (Τζένη Θεωνά), ένας γόνος που από πλήξη βουλιάζει στις καταχρήσεις (Πάνος Μουζουράκης), η σύζυγός του που αναζητά συγκινήσεις σε «ενεργειακές» συνεδρίες (Βάσω Καβαλιεράτου), μία άσπονδη συμφοιτήτρια της Τζορτζίνας που διεκδικεί με πείσμα τον ρόλο της (Τόνια Σωτηροπούλου), δύο σωματοφύλακες σε λάθος ρόλο και λάθος timing (Νάσος Παπαργυρόπουλος και Ηλίας Βαλάσης), ένας Γεωργιανός εκτελεστής με υπαρξιακές αναζητήσεις (Αντρέας Κωνσταντίνου) και οι εκκεντρικοί και απρόβλεπτοι συγγενείς (Ευαγγελία Μουμούρη, Πάνος Κρανιδιώτης, Αννίτα Κούλη, Μαρία Αλιφέρη, Δημήτρης Πετρόπουλος).

Αυτά είναι κάποια από τα εκρηκτικά συστατικά του «Success Story», μίας ιστορίας που παίρνει αναπάντεχη τροπή. όταν ο πρωταγωνιστής της, Παναγής Πάνδωρας, μαθαίνει πως μια βόμβα απειλεί τη ζωή του, τη στιγμή που ανακοινώνει την κάθοδό του στην πολιτική.

Παραγωγή: Viewmaster Films σε συμπαραγωγή με: Odeon, ΕΡΤ, Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου
Παραγωγοί: Κώστας Λαμπρόπουλος, Γιώργος Κυριάκος, Μάνος Κρεζίας, Νίκος Περάκης Σκηνοθεσία: Νίκος Περάκης
Σενάριο: Κατερίνα Μπέη
Οργάνωση Παραγωγής: Γιώργος Παπαδάτος
Φωτογραφία: Κλαούντιο Μπολιβάρ
Μοντάζ: Κωνσταντίνος Αδρακτάς
Μουσική: Δημήτρης Κοντόπουλος
Σκηνογράφος: Λίνα Πάτσιου
Ενδυματολόγος: Βάσω Τρανίδου

Διανομή: Odeon

entertainment.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024