Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση με μολότοφ σημειώθηκε στα κεντρικά του γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, επί της οδού Εγνατίας 76, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στους τοίχους.

Επίθεση με μολότοφ σημειώθηκε λίγο πριν τις 02:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου στα κεντρικά του γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, επί της οδού Εγνατίας 76, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στους τοίχους.

Σεανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης «καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση» και σημειώνει ότι«από καθαρή τύχη η εν λόγω άθλια επίθεση δεν είχε ανθρώπινο θύμα, αφού η μία εκ των μολότοφ των τραμπούκων διαπέρασε το τζάμι σταθμευμένου ταξί που ανέμενε στην στάση της Αριστοτέλους».

«Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως ο ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη του όπως και κάθε δημοκρατικός πολίτης, ούτε εκβιάζονται, ούτε τρομοκρατούνται. Ο αγώνας μας για να βγει η κοινωνία στο ξέφωτο της αξιοπρέπειας, της προκοπής, της ανάπτυξης, του εκδημοκρατισμού των θεσμών, της ισονομίας, συνεχίζεται και θα είναι νικηφόρος» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης» συνεχίζει η ανακοίνωση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024