NY Times: Μειώνουν τους συντάκτες ύλης για να προσλάβουν ρεπόρτερς
Σε μια προσπάθεια να εξισορροπήσει τον αριθμό συντακτών ύλης και ρεπόρτερ, οι New York Times αποφάσισαν να προσφέρουν πακέτα εθελούσιας εξόδου στους συντάκτες και να προσλάβουν ακόμη 100 δημοσιογράφους για ρεπορτάζ.
Σε μια προσπάθεια να εξισορροπήσει τον αριθμό συντακτών ύλης και ρεπόρτερ, οι New York Times αποφάσισαν να προσφέρουν πακέτα εθελούσιας εξόδου στους συντάκτες και να προσλάβουν ακόμη 100 δημοσιογράφους για ρεπορτάζ.
Όπως ανακοίνωσε η εφημερίδα, εάν δεν βρεθούν αρκετά άτομα που θα επιλέξουν την εθελούσια έξοδο, ώστε να μειωθούν οι συντάκτες ύλης και να προσληφθούν περισσότεροι ρεπόρτερ, τότε θα προχωρήσει σε απολύσεις.
«Εάν δεν βρεθούν αρκετά άτομα (για εθελουσία έξοδο) για να χρηματοδοτήσουμε τα φιλόδοξα σχέδιά μας ώστε να μειώσουμε τους συντάκτες ύλης και να προσλάβουμε περισσότερους ρεπόρτερ, θα αναγκαστούμε δυστυχώς να προχωρήσουμε σε απολύσεις» είπαν οι δύο διευθυντές της εφημερίδας, Ντιν Μπακέτ και Τζο Κάν.
Η μείωση των συντακτών αποτελεί μία από τις κύριες συστάσεις σε έκθεση που δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο, η οποία εξετάζει πώς μία επιχείρηση μπορεί καλύτερα να ανταποκριθεί στην ψηφιακή εποχή.
Παρά το γεγονός ότι οι New York Times έχουν 2,2 εκατομμύρια ψηφιακούς συνδρομητές, τα διαφημιστικά έσοδα στα έντυπα είναι μειωμένα κατά πολύ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τόλκιν, ο Άντι Σέρκις και η διαμάχη για το λευκό κάστινγκ του νέου «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
- Θεσσαλονίκη: Κλείνει απόψε τμήμα της Περιφερειακής Οδού λόγω εργασιών για το flyover
- Ινδία: Βίαιη αστυνομική επέμβαση σε πορεία διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης Μόντι στο Νέο Δελχί
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 16χρονη με πλαστή ταυτότητα σε μπαρ
- «Έσπασε» ο Σκαλόνι μετά τον χαμένο τελικό: «Πονάει η ψυχή μου…» (vid)
- Θεσσαλονίκη: Σε 30χρονο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε μετά τη φωτιά σε Ι.Χ. στο Ωραιόκαστρο
- Πώς είναι να μεγαλώνεις στο πιο διάσημο εστιατόριο του Χόλιγουντ δίπλα στον Μπαράκ Ομπάμα και τον Μπραντ Πιτ
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442