Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Σύνδεση αρχών κράτους δικαίου με τα ευρω-κονδύλια προτείνει το Βερολίνο
Τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα οποία δεν τηρούν τα ευρωπαϊκά
πρότυπα σε ό,τι αφορά το κράτος δικαίου μπορεί να χάνουν την πρόσβασή
τους σε κάποια τουλάχιστον από τα διαρθρωτικά ταμεία, με βάση πρόταση
του Βερολίνου για τη μεταρρύθμιση του συστήματος των ταμείων συνοχής.
Τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα οποία δεν τηρούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα σε ό,τι αφορά το κράτος δικαίου μπορεί να χάνουν την πρόσβασή τους σε κάποια τουλάχιστον από τα διαρθρωτικά ταμεία, με βάση πρόταση του Βερολίνου για τη μεταρρύθμιση του συστήματος των ταμείων συνοχής, η οποία περιήλθε σε γνώση του πρακτορείου Reuters.
Το έγγραφο, έκτασης επτά σελίδων, αφήνει να γίνει σαφές ότι η εκταμίευση χρημάτων από τα ταμεία συνοχής δεν θα επιτρέπεται για όποιο κράτος μέλος επικρίνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή διότι παραβαίνει τους ευρωπαϊκούς κανόνες του κράτους δικαίου.
Η Ουγγαρία και η Πολωνία, δύο χώρες που λαμβάνουν μεγάλα ποσά από τα ευρωπαϊκά ταμεία συνοχής, έχουν επικριθεί επανειλημμένα από την Κομισιόν για τέτοια ζητήματα.
«Πρέπει να εξεταστεί εάν τα έσοδα από τα ταμεία συνoχής της ΕΕ θα μπορούσαν να συνδεθούν με την τήρηση των θεμελιωδών αρχών του κράτους του δικαίου», τονίζεται στην πρόταση.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!