Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ριάνα και Ντελεβίν: δύο αστέρια στη νέα ταινία του Λικ Μπεσόν

Ριάνα και Ντελεβίν: δύο αστέρια στη νέα ταινία του Λικ Μπεσόν

Η ντίβα της pop Ριάνα και η ηθοποιός/μοντέλο Κάρα Ντελεβίν, δεν είναι απλά γνωστές. Είναι οι απόλυτες κολλητές και το αποδεικνύουν κάθε φορά που βρίσκονται μαζί. Με αφορμή τη νέα ταινία του Λικ Μπεσόν, «Ο Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες», στην οποία εμφανίζονται και οι δύο φίλες, η Κάρα δηλώνει για την […]

Η ντίβα της pop Ριάνα και η ηθοποιός/μοντέλο Κάρα Ντελεβίν, δεν είναι απλά γνωστές. Είναι οι απόλυτες κολλητές και το αποδεικνύουν κάθε φορά που βρίσκονται μαζί.

Με αφορμή τη νέα ταινία του Λικ Μπεσόν, «Ο Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες», στην οποία εμφανίζονται και οι δύο φίλες, η Κάρα δηλώνει για την Ριρί:

«Υπάρχει ένας μικρός αριθμός ανθρώπων που απλά γεννήθηκαν για να είναι ηθοποιοί. Και η Ριρί ανήκει σε αυτούς. Αυτό που κάνει είναι εκπληκτικό. Είτε είναι πάνω στη σκηνή, είτε στο πλατό, είναι καθηλωτική!».

«Από την άλλη, δεν μπορώ να βλέπω τον εαυτό μου στην οθόνη. Νιώθω φοβερά νευρική. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, θα ήθελα κάποτε να ασχοληθώ με τη σκηνοθεσία. Ακόμη μαθαίνω πάρα πολλά πράγματα, κυρίως από τεχνικής άποψης, κάθε φορά που είμαι στα γυρίσματα κάποια ταινίας», δήλωσε η Ντελεβίν σε γνωστό βρετανικό έντυπο.

entertainment.in.gr

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024