Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ασημακοπούλου: Με είπε μωρή - Συρμαλένιος: Δεν χρησιμοποιώ τέτοιες φράσεις

Ασημακοπούλου: Με είπε μωρή – Συρμαλένιος: Δεν χρησιμοποιώ τέτοιες φράσεις

Σε καβγά κατέληξε η συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης της βουλευτού της ΝΔ Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππά για το τηλεοπτικό σήμα στις απομακρυσμένες περιοχές.

Σε καβγά κατέληξε η συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης της βουλευτού της ΝΔ Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππά για το τηλεοπτικό σήμα στις απομακρυσμένες περιοχές.

Η ίδια άσκησε με την ευκαιρία δριμύτατη κριτική κατά της κυβέρνησης για την διαπραγμάτευση για το χρέος, ενώ λίγο μετά είχε και μια αψιμαχία με την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Σύμφωνα με την κ. Ασημακοπούλου, ενώ σηκώθηκε για να αποχωρήσει από την αίθουσα της Ολομέλειας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Συρμαλένιος της είπε, όπως ισχυρίζεται: «Μπράβο, ωραίο στυλ έχεις, μωρή».

Έξαλλη η βουλευτής της ΝΔ άρχισε να του φωνάζει: «Αν είσαι άντρας πες το δημόσια. Τι τραμπουκισμοί είναι αυτοί εναντίον των γυναικών μέσα στη Βουλή;». «Σε ενοχλεί το στυλ μου;», τον ρώτησε.

«Ναι με ενοχλεί» φέρεται να της απάντησε εκείνος, ενώ η κ. Ασημακοπούλου του είπε: «Δεν θα με τραμπουκίζεις μέσα στην Βουλή με αυτό τον τρόπο» και αποχώρησε, ενώ προσήλθε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών για να καταγγείλει την στάση του, αλλά και την στάση του προεδρείου (προήδρευε η Τασία Χριστοδουλοπούλου), το οποίο δεν παρενέβη να επιπλήξει τον βουλευή.

Πάντως, ο κ. Συρμαλένιος διαψεύδει κατηγορηματικά ότι χρησιμοποίησε τον όρο «μωρή», ενώ υποστηρίζει πως αυτό που της είπε ήταν ότι «μου άρεσε πολύ το στυλ σου».

«Αν εκείνη άκουσε το ‘μου αρέσει πολύ’ ως ‘μωρή είναι δικό της θέμα» σχολίασε, δηλώνοντας ότι «σε καμία περίπτωση δεν την αποκάλεσα ‘μωρή’».

«Δεν χρησιμοποιώ τέτοια φρασεολογία. Θεώρησα προκλητικό το ύφος και το στυλ της κατά την επίκαιρη που συζητούσε προηγουμένως και περνώντας δίπλα μου της είπα: ‘Μου άρεσε πολύ το στυλ σου’. Αν εκείνη αυτό το άκουσε ‘μωρή’ είναι δικό της θέμα», είπε χαρακτηριστικά.

Λάμπρος Σταυρόπουλος

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024