Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: ντέρμπι την Πέμπτη, νέο επεισόδιο την Κυριακή

Survivor: ντέρμπι την Πέμπτη, νέο επεισόδιο την Κυριακή

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 25/5 «Διάσημοι» και «Μαχητές» κλήθηκαν να συμμετάσχουν σ’ ένα νέο αγώνισμα καθηλώνοντας για άλλη μια φορά τους τηλεθεατές στη μικρή οθόνη μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, αφού εξελίχθηκε σε ντέρμπι. Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι «Μαχητές» μπορούσαν να κερδίσουν, αφού προηγούνταν με 8-4, ήρθε η μεγάλη ανατροπή. Με έξι […]

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 25/5 «Διάσημοι» και «Μαχητές» κλήθηκαν να συμμετάσχουν σ’ ένα νέο αγώνισμα καθηλώνοντας για άλλη μια φορά τους τηλεθεατές στη μικρή οθόνη μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, αφού εξελίχθηκε σε ντέρμπι.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι «Μαχητές» μπορούσαν να κερδίσουν, αφού προηγούνταν με 8-4, ήρθε η μεγάλη ανατροπή. Με έξι σερί νίκες οι «Διάσημοι» έφτασαν το σκορ στο 10-8, κάνοντας τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη να περιγράφει με ένταση και αγωνία την τελευταία κούρσα του Κώστα Κοκκινάκη ενώ οι ίδιοι παραληρούσαν από τη χαρά τους μετά την αναπάντεχη νίκη τους!

Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” 2.420.220 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 59,3%, ενώ έφτασε μέχρι και 71% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 47,7%.

Το έπαθλο που κέρδισαν οι «Διάσημοι» ήταν η επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους, γεγονός που τους έδωσε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουν την επιβίωσή τους στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου.

Η επόμενη συνάντηση «Διασήμων» και «Μαχητών» ήταν στο «Παιχνίδι ερωτήσεων». Νικητής αναδείχτηκε ο Bo, που κέρδισε σουβλάκια κι αναψυκτικό. Το γεύμα προοριζόταν για δύο άτομα κι έτσι εκείνος αποφάσισε να το μοιραστεί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, με τον οποίο έφτασε στον τελικό.

Νέο συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor έρχεται την Κυριακή στις 9 το βράδυ. Ένας ακόμη αγώνας επάθλου περιμένει «Διάσημους» και «Μαχητές». Οι δυο ομάδες κατά τη διάρκεια της συμβίωσής τους στην ίδια παραλία προσπαθούν να ξεπερνούν τις εντάσεις και τις όποιες παρεξηγήσεις δημιουργούνται μεταξύ τους, όμως στον αγωνιστικό χώρο o ανταγωνισμός και η κόντρα καλά κρατούν…

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024