Στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μονάχου ανέβηκε η Αννα Κορακάκη. Η δις Ολυμπιονίκης του Ρίο στα 25μ. πιστόλι Γυναικών με 26 βολές ήρθε τρίτη και πρόσθεσε στην σπουδαία συλλογή της ακόμη μία διάκριση.Η διοργάνωση ήταν επιπέδου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, μιας και συμμετείχαν όλες οι σπουδαίες αθλήτριες του κόσμου. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Κινέζα Ζανγκ Ζινγκγίνγκ με 36 βολές και στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Αντουανέτα Μπόνεβα (Βουλγαρία) με 34 βολές.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Η Ντόρτμουντ είχε εύκολο έργο απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης επικρατώντας με 3-0, ενώ η Μάιντς πήρε τεράστια νίκη με 2-1 επί της Χάιντενχαϊμ ξεφεύγοντας από τον πάτο της βαθμολογίας.