Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από τα μεσάνυχτα
Τη μη συνέχιση της απεργιακής κινητοποίησης των ναυτικών στα πλοία της ακτοπλοΐας, που λήγει απόψε τα μεσάνυχτα, αποφάσισε σε σημερινή συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.
Τη μη συνέχιση της απεργιακής κινητοποίησης των ναυτικών στα πλοία της ακτοπλοΐας, που λήγει απόψε τα μεσάνυχτα, αποφάσισε σε σημερινή συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.
Τα δρομολόγια των πλοίων μετά τις 12:00 τη νύχτα θα πραγματοποιούνται κανονικά, ενώ οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις και αλλαγές των δρομολογίων.
Η ΠΝΟ σε ανακοίνωσή της ευχαριστεί όλα τα πληρώματα των πλοίων και τους ναυτικούς για τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις και ζητά από την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς να δώσουν απαντήσεις στα θέματα που τους έχουν τεθεί.
Αναφέρει ακόμη ότι «οι διαβεβαιώσεις του υπουργού Ναυτιλίας και του υφυπουργού Εργασίας λειτούργησαν προς το παρόν ως κατ’ αρχήν πυροσβεστικό μέσο, πλην όμως σαφέστατα και αναμφισβήτητα δεν αποτελούν και ικανοποίηση των αιτημάτων μας».
Διακηρύσσει επίσης ότι αν σύντομα δεν υπάρξουν ουσιαστικές λύσεις στα αιτήματα του κλάδου, θα υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα των ναυτικών στον κλάδο της ακτοπλοΐας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γουόρντ: «Δεν ήταν θέμα χρημάτων – αυτό ήταν το καλύτερο για μένα στον Ολυμπιακό» (vid)
- Χειροπέδες σε τρεις 15χρονους για ληστεία σε βάρος γυναίκας – Την έριξαν στο έδαφος για να της πάρουν την τσάντα
- Ολυμπιακός – Όφη: Για το το Betsson Super Cup ζωντανά στο MEGA
- Ινφαντίνο: «Έτσι θα αλλάξει το οφσάιντ, πιο δίκαιο το ποδόσφαιρο με το VAR, να περιοριστούν οι διακοπές στα ματς»
- Συνεργάτης του Έλληνα kickboxer για την άγρια επίθεση στη Σερβία: «Μπήκαν 100 άτομα στο ρινγκ και μας βαρούσαν ανελέητα»
- ΑΑΔΕ: Προσωρινό λουκέτο σε δεκάδες ψηφιακές υπηρεσίες – Ποιες εφαρμογές βγαίνουν εκτός λειτουργίας