Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόβλημα στον ΠΑΟ με Βιγιαφάνες που υπέστη βαρύ διάστρεμμα

Πρόβλημα στον ΠΑΟ με Βιγιαφάνες που υπέστη βαρύ διάστρεμμα

Άσχημα τα νέα που έρχονται από τον τραυματισμό του Λούκας Βιγιαφάνες, καθώς ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού αποχώρησε με βαρύ διάστρεμμα από την πρεμιέρα των πλέι οφ στη Νέα Σμύρνη. Μόλις στο 27ο λεπτό ο Βιγιαφάνιες τραυματίστηκε σε μια στη φάση όπου τον μάρκαρε ο Μασούντ. Ο άσος του τριφυλλιού δεν κατάφερε να συνεχίσει και στο 32’ έγινε αν αναγκαστική αλλαγή από τον Μαρινάκη.

Άσχημα τα νέα που έρχονται από τον τραυματισμό του Λούκας Βιγιαφάνες, καθώς ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού αποχώρησε με βαρύ διάστρεμμα από την πρεμιέρα των πλέι οφ στη Νέα Σμύρνη.

Μόλις στο 27ο λεπτό ο Βιγιαφάνιες τραυματίστηκε σε μια στη φάση όπου τον μάρκαρε ο Μασούντ. Ο άσος του τριφυλλιού δεν κατάφερε να συνεχίσει και στο 32’ έγινε αν αναγκαστική αλλαγή από τον Μαρινάκη.

Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα, κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί εκφράζονται φόβοι πως μπορεί να χάσει και τις υπόλοιπες πέντε αγωνιστικές.

Τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό εν όψει της συνέχειας (εντός με ΠΑΟΚ την Τετάρτη 17/5) γίνονται ακόμη πιο σοβαρά, καθώς μέσα σε όλα ο Ζέκα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα (στο 12ο λεπτό με τον Πανιώνιο) και ο Οσμάν Κουλιμπαλί έχει τεθεί νοκ άουτ με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024