Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παππάς προς ΕΣΡ: Όλα έτοιμα για τον διαγωνισμό, καμία δικαιολογία πια

Παππάς προς ΕΣΡ: Όλα έτοιμα για τον διαγωνισμό, καμία δικαιολογία πια

«Τα πάντα είναι έτοιμα και στη θέση τους για να διεξαχθεί ο διαγωνισμός για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών, ξεκινήστε. Δεν μπορούν να υπάρχουν πια δικαιολογίες». Αυτό το μήνυμα έστειλε προς τα μέλη του ΕΣΡ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παπάς. Προειδοποίησε, μάλιστα, τα μέλη του ΕΣΡ ότι αν δεν τηρούν τα καθήκοντα τους, τους νόμους και το Σύνταγμα, θα έχουν τις σχετικές πειθαρχικές αστικές και ποινικές ευθύνες.

«Τα πάντα είναι έτοιμα και στη θέση τους για να διεξαχθεί ο διαγωνισμός για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών, ξεκινήστε. Δεν μπορούν να υπάρχουν πια δικαιολογίες». Αυτό το μήνυμα έστειλε προς τα μέλη του ΕΣΡ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παπάς.

Ο ίδιος σημείωσε ότι δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες για άλλες καθυστερήσεις και προειδοποίησε τα μέλη του ΕΣΡ ότι αν δεν τηρούν τα καθήκοντα τους, τους νόμους και το Σύνταγμα, θα έχουν τις σχετικές πειθαρχικές αστικές και ποινικές ευθύνες.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρολιάκου που έκανε λόγο για σημαντικές καθυστερήσεις με ευθύνη του ΕΣΡ για τον διαγωνισμό αδειοδότησης τηλεοπτικών αδειών, ο κ. Παπάς επεσήμανε ότι από πλευράς υπουργείου έχουν παραδοθεί στα μέλη του, τόσο η υλικοτεχνική υποδομή και το προσωπικό όσο και η σχετική μελέτη του οικονομικού πανεπιστημίου για την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024