Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διακοπή κυκλοφορίας στην περιοχή του Σχηματαρίου

Διακοπή κυκλοφορίας στην περιοχή του Σχηματαρίου

Διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα του Αυτοκινητόδρομου Αθηνών - Λαμίας στο ύψος του Σχηματαρίου θα ισχύσει αύριο σήμερα, Τετάρτη, λόγω εργασιών αποξήλωσης αγωγών, μέσης και χαμηλής τάσης, άνωθεν του αυτοκινητοδρόμου από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα του Αυτοκινητόδρομου Αθηνών – Λαμίας στο ύψος του Σχηματαρίου θα ισχύσει σήμερα, Τετάρτη, λόγω εργασιών αποξήλωσης αγωγών, μέσης και χαμηλής τάσης, άνωθεν του αυτοκινητοδρόμου από τον ΔΕΔΔΗΕ. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν από το 67ο χλμ. έως το 75ο χλμ. της Εθνικής Οδού, θα διαρκέσουν από τις 09.00 έως τις 15.00.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται υποχρεωτικά στον Ημικόμβο Σχηματαρίου και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση προσωρινών πληροφοριακών σημάνσεων, θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Ριτσώνας, ενώ ταυτόχρονα θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία του Ημικόμβου Σχηματαρίου.

Τέλος, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται υποχρεωτικά στον Α/Κ Ριτσώνας και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση προσωρινών πληροφοριακών σημάνσεων, θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Ημικόμβου Τανάγρας, ενώ ταυτόχρονα θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα του Α/Κ Ριτσώνας.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Σημειώνεται τέλος, ότι καθ’ όλη τη διάρκειας ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεις, θα ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων τελών τον πλευρικό σταθμό της Θήβας, από όπου και οι οδηγοί θα διέρχονται ελεύθερα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024