Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα ιστοσελίδα της ΕΠΑ Αττικής παρέχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών

Νέα ιστοσελίδα της ΕΠΑ Αττικής παρέχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών

Δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών και πρόσβασης σε εξατομικευμένες πληροφορίες παρέχει μεταξύ άλλων η νέα ιστοσελίδα της ΕΠΑ Αττικής (www.aerioattikis.gr). Συγκεκριμένα, η υπηρεσία "e-payment" δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών σε ασφαλές περιβάλλον ηλεκτρονικών συναλλαγών ενώ η υπηρεσία «MyAccount» έχει τη δυνατότητα να παρέχει εξατομικευμένες πληροφορίες για τον λογαριασμό του κάθε καταναλωτή.

Δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών και πρόσβασης σε εξατομικευμένες πληροφορίες παρέχει μεταξύ άλλων η νέα ιστοσελίδα της ΕΠΑ Αττικής (www.aerioattikis.gr).

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία «e-payment» δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών σε ασφαλές περιβάλλον ηλεκτρονικών συναλλαγών ενώ η υπηρεσία «MyAccount» έχει τη δυνατότητα να παρέχει εξατομικευμένες πληροφορίες για τον λογαριασμό του κάθε καταναλωτή.

Η νέα σελίδα διαθέτει επίσης φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη διαθεσιμότητα δικτύου φυσικού αερίου αλλά και online αίτηση σύνδεσης καθώς και υπηρεσίες click2call & click2chat.

Τέλος η ιστοσελίδα παρέχει πληροφόρηση σχετικά με το φυσικό αέριο, τις χρήσεις, την ανταγωνιστικότητά του, τα πακέτα προσφορών και προϊόντων της εταιρείας, αλλά και χρήσιμες συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας στο σπίτι και την επιχείρηση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024