Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βγήκαν τα μαχαίρια στην οικογένεια Λεπέν για την ήττα

Βγήκαν τα μαχαίρια στην οικογένεια Λεπέν για την ήττα

Ο πατέρας της Μαρίν Λεπέν και η ανιψιά της Μαρεσάλ δεν έχασαν την ευκαιρία να τοποθετηθούν για την ήττα της υποψηφίας του Εθνικού Μετώπου στις προεδρικές εκλογές. Ο Ζαν Μαρί που συνετρίβη το 2002 «έδειξε» τη στάση της κόρης του έναντι του ευρώ. Από κοντά και η ανιψιά.

Ο πατέρας της Μαρίν Λεπέν και η ανιψιά της Μαρεσάλ δεν έχασαν την ευκαιρία να τοποθετηθούν για την ήττα της υποψηφίας του Εθνικού Μετώπου στις προεδρικές εκλογές.

Ο Ζαν Μαρί Λεπέν που συνετρίβη το 2002 από τον Ζακ Σιράκ (στον β’ γύρο) «έδειξε» τη στάση της κόρης του έναντι του ευρώ. «Η στάση της και οι προτάσεις που έκανε για το ευρώ και την ΕΕ υπονόμευσαν την προεκλογική της εκστρατεία» δήλωσε.

Από κοντά και η ανιψιά Μαρεσάλ, η οποία εκτίμησε ότι η αλλαγή στάσης της Μαρίν Λεπέν στο θέμα του ευρώ ήλθε πολύ αργά. «Υπάρχουν πολλά μαθήματα που θα βγουν μετά τη νίκη του Μακρόν» εξήγησε.

H Mαρίν Λεπέν στις δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος αναγνώρισε την ξεκάθαρη ήττα, λέγοντας πάντως ότι το κόμμα της αποτελεί τη μεγαλύτερη δύναμη της Αντιπολίτευσης στη Γαλλία.

Κάλεσε σε νέα συστράτευση εν όψει των βουλευτικών εκλογών του Ιουνίου (για τις 577 έδρες της Εθνοσυνέλευσης), όπου το Εθνικό Μέτωπο έχει μόλις 2 έδρες.

Μίλησε, τέλος, για την ανάγκη αναδιοργάνωσης του κόμματος, με αρκετούς πολιτικούς παρατηρητές να μην αποκλείουν ακόμα και την αλλαγή ονόματος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024