Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη γοήτρου για τον Ατρόμητο κόντρα στον Πλατανιά

Νίκη γοήτρου για τον Ατρόμητο κόντρα στον Πλατανιά

Με νίκη γοήτρου έκλεισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο επικράτησε με 4-1 του Πλατανιά στο Περιστέρι, με τα γκολ των Ντάουντα (12΄), Ντιγκινί (42΄,75΄) και το αυτογκόλ του Σάανντο στο 90΄. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά οι Χανιώτες ο Κάργας στο 39΄. Πολύ νωρίς στο ματς ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ. Ο Λημνιός μπήκε από αριστερά, γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή και ο Ντάουντα «έγραψε» το 1-0 στο 12ο λεπτό.

Με νίκη γοήτρου έκλεισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο επικράτησε με 4-1 του Πλατανιά στο Περιστέρι, με τα γκολ των Ντάουντα (12΄), Ντιγκινί (42΄,75΄) και το αυτογκόλ του Σάανντο στο 90΄. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά οι Χανιώτες ο Κάργας στο 39΄.

Πολύ νωρίς στο ματς ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ. Ο Λημνιός μπήκε από αριστερά, γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή και ο Ντάουντα «έγραψε» το 1-0 στο 12ο λεπτό.

Στο 18΄ ο Τόνσο «κρέμασε» τον Κοκκαλά, αλλά η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Αργεντινό και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η μπάλα παιζόταν πάνω κάτω και στο 39΄ οι Χανιώτες έφτασαν στην ισοφάριση με το εκπληκτικό γκολ του Κάργα με φοβερό σουτ πάνω στην κίνηση.

Δεν το χάρηκαν για πολύ οι φιλοξενούμενοι, καθώς στο 42΄ ο Ντιγκινί με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του Περιστερίου. Ο Γάλλος επιθετικός με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 75΄ «κλείδωσε» τη νίκη για τους κυανόλευκους, ενώ στο 90΄ ο Σάαντο με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας

Κίτρινες:
Τόνσο, Κατράνης – Πριντέτα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Μανιάτης, Ντιγκινί, Ζησόπουλος, Τόνσο (80΄ Μπρίτο), Κατράνης, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Λημνιός, Νταουντα (69΄ Μπάγκα), Λαζαρίδης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος):
Κοκκαλάς, Μαραγκός (46΄ Σκουλουδάκης), Καρυπίδης, Κάργας, Στανισάβλιεβιτς, Γουνδουλάκης, Ντεβέσα (74΄ Ρενάτο), Παπανικολάου, Γιακουμάκης, Σίγκνεβιτς (87΄ Σάαντο), Πριντέτα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024