Χωρίς Πογκμπά η Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι με τη Σίτι
Απών από το ντέρμπι του Μάντσεστερ την Πέμπτη θα είναι ο Πολ Πογκμπά, όπως έκανε γνωστό ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Γάλλος μέσος ταλαιπωρείται από μυικό τραυματισμό και δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Γιουνάιτεντ στο εξ αναβολής ματς της Premier League με τη Σίτι στο «Έτιχαντ». Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο, ο οποίος έχει ήδη αγωνιστεί σε 47 παιχνίδια τη φετινή σεζόν, τραυματίστηκε στη νίκη κατά της Μπέρνλι (2-0).
Απών από το ντέρμπι του Μάντσεστερ την Πέμπτη θα είναι ο Πολ Πογκμπά, όπως έκανε γνωστό ο Ζοσέ Μουρίνιο.
Ο Γάλλος μέσος ταλαιπωρείται από μυικό τραυματισμό και δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Γιουνάιτεντ στο εξ αναβολής ματς της Premier League με τη Σίτι στο «Έτιχαντ».
Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο, ο οποίος έχει ήδη αγωνιστεί σε 47 παιχνίδια τη φετινή σεζόν, τραυματίστηκε στη νίκη κατά της Μπέρνλι (2-0).
Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από τραυματισμούς στο τέλος της περιόδου, αφού, εκτός του κορυφαίου επιθετικού τους, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, «νοκ άουτ» έχουν τεθεί και οι Ρόχο, Σμόουλινγκ, Τζόουνς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η εμφάνιση που θα φορέσει o Ολυμπιακός κόντρα στην Καϊράτ (pic)
- Νικήτας Τσακίρογλου για Χρυσούλα Διαβάτη: «Ελπίζω η επιστήμη, ο Χριστός να βοηθήσουν να ξαναβρούμε την υγεία»
- Ολυμπιακός: Η 11άδα για το παιχνίδι με την Καϊράτ (pic)
- Γέμισε πορτοκάλια ο Κηφισός – Επεσαν από φορτηγό
- Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με αντιπροσωπεία Αγροτοκτηνοτρόφων
- Ομαδικοί τάφοι, καρτέλ και σκηνικό μεγάλης ανησυχίας ενόψει Μουντιάλ – Τι συμβαίνει λίγους μήνες πριν τη σέντρα…
