Πρόγραμμα παρακολούθησης και ολοκληρωμένος διατροφολογικός έλεγχος
Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφικής παρακολούθησης σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές, προκειμένου να ξεπεραστούν οι διατροφικές «παρεκτροπές» της πασχαλινής ανάπαυλας και κάθε ενδιαφερόμενος να ξαναβρεί τη φόρμα του ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου, προσφέρει το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, αποσκοπώντας παράλληλα και στην ενημέρωση του κοινού για διατροφικά «μυστικά» που εξασφαλίζουν υγεία και ευεξία.
Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφικής παρακολούθησης σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές, προκειμένου να ξεπεραστούν οι διατροφικές «παρεκτροπές» της πασχαλινής ανάπαυλας και κάθε ενδιαφερόμενος να ξαναβρεί τη φόρμα του ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου, προσφέρει το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, αποσκοπώντας παράλληλα και στην ενημέρωση του κοινού για διατροφικά «μυστικά» που εξασφαλίζουν υγεία και ευεξία.
Ειδικότερα, κατόπιν ραντεβού, από σήμερα έως και τις 26 Μαΐου 2017 το Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του ΕΝΗC προσφέρει στο γενικό κοινό δύο ειδικά σχεδιασμένα πακέτα διατροφικού ελέγχου:
1. Ολοκληρωμένος διατροφολογικός έλεγχος, που περιλαμβάνει:
– Συμβουλευτική συνεδρία με εξειδικευμένο διατροφολόγο
– Ανάλυση σωματικής σύνθεσης
– Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού (BMR)
– Eξατομικευμένο εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής
– Γενική αίματος
– Μέτρηση σακχάρου
– TSH
2. Πρόγραμμα διατροφολογικής παρακολούθησης 6 εβδομάδων, που
περιλαμβάνει:
– 3 συμβουλευτικές συνεδρίες με εξειδικευμένο διατροφολόγο
– 6 εξατομικευμένα εβδομαδιαία προγράμματα διατροφής
Η προσφορά θα διαρκέσει από την Δευτέρα 24/04 έως και την Παρασκευή 26/05 2017. Για τα ραντεβού που θα προγραμματισθούν στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ο πλήρης διατροφολογικός έλεγχος προσφέρεται στα €60 και το ειδικό πρόγραμμα διατροφικής παρακολούθησης έξι εβδομάδων στην προνομιακή τιμή των €90.
Για να προγραμματίσουν τα ραντεβού τους στο πλαίσιο της προσφοράς, οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 210.6972315 (ώρες 08:00 – 16:00) ή να στείλουν σχετικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση cs@dunant.gr. Για το πρώτο ραντεβού του προγράμματος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ξένη δημοσίευση
- Συνελήφθησαν δύο άτομα για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Ξάνθη
- LIVE: Πάρμα – Νάπολι
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Νιουκάστλ
- LIVE: Σάντερλαντ – Τότεναμ
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα
- Εργατικό δυστύχημα στον Βόλο: Κατέληξε ο 58χρονος χειριστή που καταπλακώθηκε από εκσκαφέα
- Από την παράλυση προσώπου στη σκηνή: O Τζάστιν Μπίμπερ στο Coachella
- Ανήμερα του Πάσχα από τα παλιά: Ο χορός του Ανδρέα, το μελάτο αυγό του Σαρτζετάκη και το τσούγκρισμα Παπαρήγα – Καραμανλή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)










































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.04 – 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/POSTER_3-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442