Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΑΕΚ κατήγγειλε τον Σεμπά και ο Ολυμπιακός τον Βράνιες

Η ΑΕΚ κατήγγειλε τον Σεμπά και ο Ολυμπιακός τον Βράνιες

Από τη στιγμή που η ΑΕΚ προχώρησε σε καταγγελία του Σεμπά, ο Ολυμπιακός θα «απαντήσει» με καταγγελία του Βράνιες. Η Ένωση αποφάσισε να καταγγείλει τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, για τρικλοποδιά που είχε βάλει στον Αραούχο, τη στιγμή του πανηγυρισμού του δεύτερου γκολ, στον μεταξύ των δύο ομάδων πρώτο ημιτελικό αγώνα για το Κύπελλο. Και ο Σεμπά κινδυνεύει με τιμωρία τριών αγωνιστικών. Από τη δική τους μεριά, οι «ερυθρόλευκοι» θα καταγγείλουν τα ποσταρίσματα που έκανε στα social media μετά το ματς ο αμυντικός της ΑΕΚ!

Από τη στιγμή που η ΑΕΚ προχώρησε σε καταγγελία του Σεμπά, ο Ολυμπιακός θα «απαντήσει» με καταγγελία του Βράνιες. Η Ένωση αποφάσισε να καταγγείλει τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, για τρικλοποδιά που είχε βάλει στον Αραούχο, τη στιγμή του πανηγυρισμού του δεύτερου γκολ, στον μεταξύ των δύο ομάδων πρώτο ημιτελικό αγώνα για το Κύπελλο. Και ο Σεμπά κινδυνεύει με τιμωρία τριών αγωνιστικών.

Από τη δική τους μεριά, οι «ερυθρόλευκοι» θα καταγγείλουν τα ποσταρίσματα που έκανε στα social media μετά το ματς ο αμυντικός της ΑΕΚ, όπου αρχικά είχε περάσει μια παραλλαγή αφίσας των Iron Maiden και φαινόταν σαν να στεκόταν πάνω από ένα «μνήμα» της Θύρας 7 κρατώντας μια σημαία της ΑΕΚ και αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία από το ματς, όπου ο ίδιος ο Βράνιες κρατούσε το κεφάλι του πεσμένου Σεμπά και έγραφε «Μην κλαις μικρέ». Μάλιστα αρχικά είχε γράψει «Μην κλαις μικρούλα».

Ειδικά για το πρώτο ποστάρισμα, οι οικογένειες των θυμάτων της Θύρας 7 μελετούν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά στα πολιτικά δικαστήρια κατά του Βόσνιου ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση της ΠΑΕ εξετάζει το ενδεχόμενο να καταγγείλει σε UEFA και FIFA, τόσο την ΚΕΔ όσο και τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, υποστηρίζοντας πως η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ και ο επιτετραμμένος της παγκόσμιας Ομοσπονδίας έχουν στοχοποιήσει την ομάδα, με αποτέλεσμα στους αγώνες της να έχει συνεχώς εναντίον της διαιτητικές αποφάσεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024