Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με ήλιο το ψήσιμο του οβελία, βροχές τη Δευτέρα του Πάσχα

Με ήλιο το ψήσιμο του οβελία, βροχές τη Δευτέρα του Πάσχα

Με ήλιο και καλοκαιρινές θερμοκρασίες θα γίνει αύριο, Κυριακή του Πάσχα, το ψήσιμο του οβελία. Εξαίρεση θα αποτελέσει η βόρεια Ελλάδα, όπου υπάρχει πιθανότητα βροχής μετά το μεσημέρι. Ο καιρός θα χαλάσει τη Μ.Δευτέρα με βροχές σε πολλές περιοχές της χώρας και πτώσης της θερμοκρασίας.

Με ήλιο και καλοκαιρινές θερμοκρασίες θα γίνει αύριο, Κυριακή του Πάσχα, το ψήσιμο του οβελία. Εξαίρεση θα αποτελέσει η βόρεια Ελλάδα, όπου υπάρχει πιθανότητα βροχής μετά το μεσημέρι.

Πιο αναλυτικά, για αύριο, ανήμερα Πάσχα, σε όλη τη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος. Στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 3-5 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με το Μ.Σάββατο.

Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές αναμένονται τη Δευτέρα του Πάσχα. Τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, ενώ από το βράδυ θα βρέξει και στο βορειοανατολικό Αιγαίο.

Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από τα δυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας θα σημειωθούν νεφώσεις με πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 3 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, ενώ το βράδυ αναμένεται να ενισχυθούν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024